Evenimentul ZileiMonden„China a pus mâna pe tehnologia extraterestră”? E teoria conspirației sau purul adevăr

„China a pus mâna pe tehnologia extraterestră”? E teoria conspirației sau purul adevăr

„China a pus mâna pe tehnologia extraterestră”? E teoria conspirației sau purul adevăr
Un filmuleț în care un camion chinezesc transportă un disc  misterios a declanșat o adevărată isterie pe internet.

Clipul extrem de scurt postat pe TikTok de utilizatorul  @goldninjatw arată un camion care transportă un disc uriaș prin centrul unui oraș.

Videoclipul nu numai că a făcut 100.000 de vizualizări într-un timp extrem de scurt, dar a declanșat și o nouă teorie a conspirației pe rețelele de socializare.  Este sau nu clipul dovada că Beijingul are la dispoziție tehnologie extraterestră. De altfel, sugestia este făcută chiar de cel care a făcut filmarea. Pe imagini se aude clar cum persoana care filmează spune clar că e vorba de un OZN.

Vănătorii de OZN-uri: „E o dovadă clară”

Evident, teoreticienii conspirației nu puteau rămâne nepăsători în fața acestei ocazii. Au început să analizeze pe îndelete filmarea și au ajuns la concluzia aceasta este dovada clară că Republica Populară Chineză a pus mâna pe tehnologia extraterestră.


Statele Unite ale Americii vor avea doi președinți? Ce surpriză i se pregătește lui Biden


Un mare fan al existenței și intervenției extratereștrilor în lume, Scott C Waring, consideră că liderii chinezi  se pregătesc să folosească tehnologia venită de undeva din Univers.

Waring a scris pe blogul său UFO Sightings Daily: „În videoclipul de cinci secunde vedem un camion care trage o remorcă, iar pe aceastăremorcă se află un disc uriaș cu ferestre în jurul său.


Alertă în Europa! S-a mai descoperit un virus mutant în Marea Britanie! Care este marele pericol?


Discul este foarte gros pe margini, dar centrul său este și mai gros. Puteți auzi cu adevărat emoția și uimirea din vocea bărbatului în timp ce exclamă„ OZN!. De asemenea, se pare că șoferul a fost atât de uluit de OZN, încât era cțt pe ce să intre direct într-un stâlp de iluminat. Este absolut sigur c[ e vorba de tehnologia extraterestră aflat[ în mâinile chinezilor. Marea întrebare este: pentru ce o vor folosi și ce este capabilă să facă?”

Ce altceva ar putea fi?

Cu tot entuziasmul vânătorilor de extratereștri , alți internauți nu sunt atât de convinși că extratereștrii le-au livrat chinezilor tehnologii fabuloase. Un sceptic a comentat  videoclipul postat de Waring pe YouTube afirmând că ciudatul obiect ar putea fi doar un element masiv pentru un tunel.

„Ar putea fi un angrenaj inelar pentru o fabrică masivă de cuptoare sau role. Am văzut lucruri similare în țara mea. Dacă este un element turnat, acesta ar putea fi transportat ca să fie prelucrat”, a scris un alt internaut.

A călătorit Iisus Hristos în India? Misterul celor 17 ani care lipsesc din Evanghelii


Accesează: