Evenimentul Zilei > Politica > Orban: „Sunt într-o comunicare cu Cioloș”
Orban: „Sunt într-o comunicare cu Cioloș”

Orban: „Sunt într-o comunicare cu Cioloș”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat, astăzi, că este într-o comunicare cu fostul premier, Dacian Cioloș, și că depinde numai de el dacă se va înscrie în partid.

„Sunt într-o comunicare cu domnul Cioloş. Sunt într-o comunicare cu oameni care au fost în structurile guvernamentale în perioada Guvernului Cioloş. Pe mulţi îi cunosc cu mult înainte de a fi în Guvernul Cioloş. Cu unii am mai şi colaborat de-a lungul timpului şi clar voi aduce lângă PNL oamenii care au arătat că au competenţa, expertiza necesară. Sunt într-o comunicare cu domnul Cioloş, nu o negociere. Depinde de dânsul (dacă vine sau nu în PNL – n.r)”, a declarat Ludovic Orban, astăzi, la Europa FM.

El a adăugat că „asta a fost una din marile probleme ale partidului. Noi adoptasem un program de guvernare la Piteşti, program de guvernare pe care nu l-am putut folosi pentru că, desemnându-l candidat la funcţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş, noi a trebuit să defilăm cu 'Platforma 100', care nu este un program de guvernare, este o sumă de enunţuri cu caracter general. A fost un mare handicap, pentru că în timp ce adversarii noştri promiteau că va curge lapte şi miere pentru toate categoriile sociale, noi nu am avut un răspuns potrivit. A fost o greşeală! Orice partid politic trebuie să se prezinte în alegeri cu un program de guvernare cât mai clar şi cât mai realizabil. Dacian Cioloş pentru a fi susţinut ca şi candidat la funcţia de prim-ministru din partea PNL, conducerea trebuia să îi pună condiţia să se înscrie în PNL, să reprezinte PNL în aceste alegeri”.

Fostul premier, Dacian Cioloș, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că se pregătește împreună cu asociația „Platforma România 100” pentru viitoarele alegeri.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: