Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban îi cere Alinei Gorghiu să anunţe PUBLIC obiectivul politic al PNL la PARLAMENTARE
Ludovic Orban îi cere Alinei Gorghiu să anunţe PUBLIC obiectivul politic al PNL la PARLAMENTARE

Ludovic Orban îi cere Alinei Gorghiu să anunţe PUBLIC obiectivul politic al PNL la PARLAMENTARE

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a cerut Alinei Gorghiu, președintele partidului, să anunțe public obiectivul politic al partidului la alegerile parlamentare din decembrie.

''Ce trebuie să facă într-o democraţie preşedintele unui partid care pierde alegerile se cam ştie. Aştept altceva de la liderul ( acum unic ) al PNL. Aştept să decidă şi să anunţe public care este obiectivul politic al PNL la alegerile parlamentare. Acest obiectiv nu poate să fie decât câştigarea alegerilor. Nu formarea unei majorităţi în jurul unui premier care este mai mult sau mai puţin al tău. Degeaba devii parte dintr-o majoritate, dacă ai 20,25 sau 30%. Pentru a putea guverna conform programului tău de guvernare trebuie să câştigi alegerile şi să formezi majoritatea în jurul tău. Important acum este ce faci că să câştigi aceste alegeri. Cum îi convingi pe români, atât cei care te-au votat la locale, cât mai ales pe cei care nu au venit la vot la locale ( care sunt cei mai mulţi ) să voteze PNL'', a scris Orban pe Facebook.

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat vineri la Timișoara că își va da demisia de la conducerea partidului, dacă PNL nu va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României, informează Mediafax

"Eu, să ştiţi, îmi asum foarte clar o demisie dacă Partidul Naţional Liberal nu va fi cel care în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României", a declarat Gorghiu.