Oprah Winfrey: "Nu sunt lesbiană"

Oprah Winfrey: "Nu sunt lesbiană"

Cu ochii în lacrimi, celebra realizatoare de televiziune dezminte zvonurile care au circulat în ultima vreme cu privire la o presupusă relaţie a ei cu femei. "Nu sunt lesbiană", a declarat Oprah Winfrey, potrivit Reuters.

Influenta vedetă TV a făcut astfel referire la relaţia de 20 de ani cu Gayle King, dar şi la partenerul ei Stedman Graham, într-un interviu emoţionant acordat jurnalistei Barbara Walters, care urmează să fie difuzat, în această seară, la postul de televiziune ABC.

"Ea este mama pe care nu am avut-o niciodată. Este sora pe care şi-o doreşte oricine. Este prietena pe care o merită toată lumea. Nu cunosc o persoană mai bună ca ea. Plâng pentru că mă gândesc că nu i-am spus niciodată asta. Un şerveţel, vă rog", a declarat Winfrey despre Gayle King, editor al revistei "O, The Oprah Magazine". Cele două s-au cunoscut în anii 80, pe când lucrau la postul local de televiziune din Baltimore. De atunci, Oprah şi Gayle au devenit de nedespărţit, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, acesta fiind şi motivul care a generat speculaţiile cu privire la posibila lor relaţie homosexuală.

"Nu sunt lesbiană. Nu sunt nici măcar vreun fel de lesbiană. Şi motivul pentru care mă enervează subiectul este că probabil cineva crede că mint. Asta în primul rând. În al doilea rând... cine ar vrea să se ascundă? Nu aşa îmi trăiesc eu viaţa", a mai spus ea. Winfrey, ale cărei show-uri sunt urmărite de milioane de oameni în Statele Unite ale Americii şi în alte 145 de ţări, a declarat că omul de afaceri Stedman Graham este încă iubitul şi partenerul ei de peste 20 de ani, în ciuda faptului că au fost văzuţi rar împreună în public.

"Am făcut eforturi mari în 2003, 2004 să nu apar în public cu Stedman", a afirmat Oprah. Ea a dezminţit speculaţiile potrivit cărora s-ar fi despărţit de Stedman şi a declarat că acesta este "dragostea, iubitul, bărbatul, partenerul şi perechea vieţii ei".

Oprah Winfrey va lansa, în ianuarie 2011, propriul canal de televiziune, OWN, în parteneriat cu Discovery Communications. Realizatoarea va pune capăt celor 25 de ani de colaborare cu postul ABC în luna mai anul viitor.

Ne puteți urmări și pe Google News