Evenimentul Zilei > Economie > OPERATORII DE PĂCĂNELE au primit o LOVITURĂ DURĂ din partea autorităţilor. ŞOCUL ECONOMIC va fi resimţit din plin în BILANŢUL CONTABIL, la finalul anului
OPERATORII DE PĂCĂNELE au primit o LOVITURĂ DURĂ din partea autorităţilor. ŞOCUL ECONOMIC va fi resimţit din plin în BILANŢUL CONTABIL, la finalul anului

OPERATORII DE PĂCĂNELE au primit o LOVITURĂ DURĂ din partea autorităţilor. ŞOCUL ECONOMIC va fi resimţit din plin în BILANŢUL CONTABIL, la finalul anului

Operatorii de păcănele au primit o lovitură dură din partea autorităţilor.

Autoritățile australiene au decis să limiteze pariul maxim la aparatele de tip slot-machine (n.r. -"păcănele") la maximum 5$ australieni, aproximativ 3,47€ sau 17 lei, conform b1.ro.

Până în prezent, limita era de 10 AU$ și, dar în ciuda măsurii, unii adversari ai ”păcănelelor” cer reducerea mizei maxime la doar un dolar.

Măsura a fost luată în contextul în care aceste tipuri de jocuri electronice creează dependenţă. Sunt foarte cunoscute cazurile multor jucători-problemă, care nu se pot opri sau măresc mizele până la limita banilor alocați, și chiar peste.

"Reducând limita maximă a pariurilor, sperăm să reducem sumele pe care jucătorii cu probleme le pot pierde în timpul jocului", a explicat ministrul Comunităţii şi Incluziunii Sociale, Zoe Bettison, în condiţiile în care în Australia, peste 400.000 de jucători pariază prea mult la "pokies".
 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: