Poliţia din statul american Georgia a difuzat miercuri un filmul cu o fetiţă nou-născută, abandonată într-un sac de plastic, într-o zonă împădurită. Imaginile au fost difuzate în încercarea de a-i găsi mama, informează AFP, conform Agerpres.

Imaginile au stârnit valori de emoții pe rețelele de socializare. Se vede cum poliţiştii din Cummings (Georgia) descoperă nou-născuta abandonată pe marginea unui drum în noaptea de 6 – 7 iunie, ei intervenind în urma unei alerte date de o persoană care a auzit un copil plângând în pădure.

Biroul şerifului din comitatul Forsyth ”continuă să investigheze şi să urmărească piste” cu privire la fetiţa pe care poliţiştii au numit-o India, a transmis Departamentul pe poliţie pe contul său de Twitter, mai arată sursa citată. ”Prin publicarea videoclipului despre cum a fost descoperită baby India, sperăm să primim informaţii credibile şi să ajungem la o concluzie”, se afirmă în comunicatul transmis. Copilul este sănătos, mai spun oamenii legii. Polițiștii au lansat un apel în zonă, cerând localnicilor să îi informeze dacă au văzut, recent, o femeia în ultimul stadiu de sarcină. Filmul realizat de polițiști a fost redistribuit pe rețelele de socializate de sute de oameni, alături de hashtag-ul #BabyIndia, pentru a ajuta la găsirea mamei copilului.

Sursa: Agerpres