Evenimentul Zilei > Politica > Operația lui Dragnea se amână! Șeful PSD ia deja un tratament dureros
Operația lui Dragnea se amână! Șeful PSD ia deja un tratament dureros

Operația lui Dragnea se amână! Șeful PSD ia deja un tratament dureros

Liviu Dragnea, șeful PSD, a fost diagnosticat cu hernie de disc, dar acesta a preferat să amâne operația luând un tratament destul de dureros.

Informații de ultimă oră privind starea de sănătate a liderului PSD Liviu Dragnea.

Internat de urgență în spital și diagnosticat cu hernie, Liviu Dragnea le-a cerut medicilor să nu îl opereze încă. Social – democratul a fost consultat de mai mulți medici care au avut opinii diferite.

Conform informațiilor oferite de România TV, liderul PSD ar fi început deja tratamentul cu infiltrații pentru hernie, proces care nu îl vindecă de boală, dar îi permite să amâne operația până în luna iunie.

Acesta este internat la Spitalul Sanador din Capitală în urma unei crize dureroare în zona lombară. Dragnea are trei leziuni la coloana vertebrală. Una dintre ele este în zona cervicală, două în zona lombară.

O leziune este cu fragment osos dislocat, iar acesta se poate deplasa spre măduvă, fapt ce va agrava diagnosticul și poate pune probleme de intervenție rapidă. Liderul PSD are în continuare dureri, face infiltrații pentru eliminarea acestora și i se administrează și alt tip de tratament.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.