Se pare că năluca ar semăna cu un bărbat îmbrăcat în negru, cu faţa acoperită şi care şi-ar face apariţia în zona bisericii din sat. Lumea vorbeşte doar despre acesta şi a început să îşi ia măsuri de siguranţă, conform monitoruldevrancea.ro.

„Toată lumea vorbeşte acum de povestea asta în sat cu omul negru. Fiecare crede ce vrea, dar ceva este. Eu spun că la câte se întâmplă nu e de joacă. Am văzut atâtea cazuri la televizor şi au crezut la început că e de glumit, însă ulterior s-au întâmplat adevărate nenorociri. Mi-a zis o bătrână că s-a spus şi la biserică azi (ieri n.r.) să fie lumea mai atentă, mai precaută şi să nu deschidă uşa noaptea. Vă daţi seama că sunt şi oameni în vârstă neajutoraţi şi le este frică în casă“, a spus o săteancă.

„Eu nu am crezut povestea asta cu omul negru de la noi din sat. Însă când a început lumea să vorbească despre ce au văzut, mi-a spus şi mie soţul păţania lui. Petrică a fost vineri seară la magazinul din sat, când s-a întors era pe înnoptat. Pe uliţa noastră în spatele casei parohiale, pe drum era un om îmbrăcat în negru şi care stătea cu spatele. Soţul meu i-a dat bună seară, însă aceea persoană nu a răspuns. Când soţul a trecut mai în faţă, omul în cauză a sărit şanţul şi apoi a sărit gardul în curtea casei parohiale pe unde se învecinează locuinţa Mihaelei Pavel cu casa parohială. Soţul a crezut că o fi Bebe, soţul Mihaelei, însă nu a fost deloc aşa. Mi-a fost teamă şi luni spre marţi nu am putut dormi deloc. Dimineaţă când am plecat la şcoală am luat o secure să mă apăr cu ea“, a spus Florenţa Păunel, femeia de serviciu de la Şcoala Bordeşti.