La data de 15 februarie 2018, în Penitenciarul Rahova a fost încarcerat Bogdan Mihai Zuziac, de 36 de ani, din comuna Serbăuţi, care a fost condamnat la data de 9 septembrie 2011 de Judecătoria Suceava la şase ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol. Acesta figura ca urmărit şi a fost prins şi arestat de autorităţile franceze, cu sprijinul Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale a IGPR, fiind extrădat în România în cursul zilei de 15 februarie 2018.

Bogdan Mihai Zuziac a fost arestat de poliţiştii francezi la data de 28 noiembrie 2017, după ce a fost prins într-un bar din orăşelul Nanterre, aflat la o distanţă de circa 15 kilometri de Paris. Zuziac a fost capturat după ce poliţiştii români au colaborat cu cei din Hexagon. Acesta se pare că avea aspectul schimbat, lăsându-şi părul lung.

Bogdan Mihai Zuziac are de ispăşit o pedeapsă de şase ani de închisoare pentru viol. Individul din comuna Serbăuţi a fost condamnat pentru că la data de 22 februarie 2008 a violat o tânără, la acea vreme în vârstă de 17 ani, din localitatea Mănăstirea Humorului. Fapta s-a petrecut într-un apartament din cartierul sucevean George Enescu, unde fata locuia în chirie. Zuziac a intrat în apartament împreună cu Marius Hapenciuc, tot din Serbăuţi.

După mai multe pahare băute, cei doi au încuiat uşa şi au obligat-o pe victimă să întreţină relaţii sexuale cu ei. La un moment dat, fata, pretextând că vrea să bea apă în balcon, a sărit pe geam şi s-a târât, ajutată de un văr de-al ei, la poliţie. După aproape o lună petrecută în Arestul IPJ Suceava, atât Zuziac, cât şi Hapenciuc au fost puşi în libertate, după ce fata şi-a retras plângerea, spunând anchetatorilor că a făcut sex de plăcere cu cei doi şi a explicat anchetatorilor că a sărit pe geam pentru a nu fi găsită cu cei doi în apartament de verişorul ei, scrie Obiectivdesuceava.

Deşi a dat şi o declaraţie notarială în acest sens, organele de anchetă au luat în considerare prima declaraţie, în condiţiile în care fata era la acea vreme minoră. Fiind trimişi în judecată, Zuziac şi Hapenciuc au fost condamnaţi la câte şase ani de închisoare cu executare. Dacă Marius Hapenciuc a fost reţinut şi trimis în penitenciar, Bogdan Mihai Zuziac a luat drumul străinătăţii, fiind dat în urmărire internaţională. Despre Zuziac existau informaţii că s-ar afla pe teritoriul Franţei.