Evenimentul Zilei > Monden > Olguța Vasilescu a jignit-o crunt pe Violeta Alexandru: „Trebuie să fii dus rău cu capul…”
Olguța Vasilescu a jignit-o crunt pe Violeta Alexandru: „Trebuie să fii dus rău cu capul…”

Olguța Vasilescu a jignit-o crunt pe Violeta Alexandru: „Trebuie să fii dus rău cu capul…”

Prezentă la România TV, Olguţa Vasilescu a făcut câteva afirmaţii foarte grave la adresa actualului ministru al Muncii, Violeta Alexandru.

Doamna ministru a schimbat șeful de la Casa de Pensii, în timp ce omul era în spital, bolnav de inimă, și i-a dat public numărul de telefon ca să-l sune toți haștagiștii. A schimbat și secretarul general al Ministerului. A dat afară pe cel mai bun angajat din minister, pe salarizare, pe domnul Gibescu, nu există specialist în România de talia domnului Gibescu. Pe acești oameni, noi i-am găsit în minister, a tunat fostul ministru.

„Ştiaţi că nu aveţi majoritate, de ce aţi mai dat guvernul Dăncilă jos. Acest guvern a venit ca să nu facă nimic. De ce nu aplicaţi legea Teodorovici? Stă în Parlament… dacă o aplicaţi toate problemele voastre ar fi rezolvate”, a mai spus Olguţa Vasilescu. Aţi pus oameni incapabili”.

Şi continuă: „Doamna ministru, în luna decembrie, înainte să-și ia concediu, trebuia să facă o ședință, cu toți angajații din minister, ca să se asigure că sunt bani de plătit pensiile, că au infrastructura necesară… Am văzut-o aseară într-un interviu, în care spunea că și băncile tot din cauza PSD-ului ar fi acţionat aşa.  Afirmație halucinantă, trebuie să fii dus rău cu capul să spui că a vorbit PSD-ul cu băncile ca să blocheze cardurile oamenilor”, este reacţia fostului ministru Lia Olguța Vasilescu.

”Pentru cine are cea mai vagă idee despre sistemul de pensii știe că ce spune doamna Alexandru este o prostie” a completat fostul ministru PSD.