Olga Tudorache ne invita la "Peste cu mazare"

Actorii Capitalei s-au intors din vacanta de iarna: cei de la Teatrul de Comedie, cu premiera oficiala a spectacolului „Inmormantarea”, de Peter Nadas, cei de la Metropolis, cu „Agamemnon”, de Garcia, si „Peste cu mazare”, de Ana Maria Bamberger.

Maine, de la ora 19.00, la Metropolis este programat „Agamemnon”, de Rodrigo Garcia, in regia lui Radu Nica, avandu-i pe afis pe Gabriel Rauta, Bogdan Dumitrescu, Ada Navrot, Antoaneta Cojocaru, Florentina Tilea si Alexandra Badea.

Sambata, schimbati meniul plin cu sarmale ramase de la Craciun si poftiti la „Peste cu mazare”. „Cina” regizata de Olga Tudorache se serveste de la ora 19.00 si le aduce in fata publicului pe regizoare insasi si pe Tamara Cretulescu. Biletele de intrare costa 10,50 lei - redus, si 15,75 lei - intreg.

Intre cele doua piese de la Metropolis, aveti invitatie la Comedie. Vineri se joaca aici, in premiera oficiala, „Inmormantarea”, regizata de Laszlo Bocsardi. Spectacolul cu Mihaela Teleoaca si Dragos Huluba se joaca la Sala Studio, de la ora 19.30.

Ne puteți urmări și pe Google News