Evenimentul Zilei > Actualitate > Oficialii CSA Steaua au făcut ANUNȚUL. Se cunoaște numele antrenorului care îi va pregăti pe „roș-albaștri”
Oficialii CSA Steaua au făcut ANUNȚUL. Se cunoaște numele antrenorului care îi va pregăti pe „roș-albaștri”

Oficialii CSA Steaua au făcut ANUNȚUL. Se cunoaște numele antrenorului care îi va pregăti pe „roș-albaștri”

Oficialii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au anunțat că Ion Ion este antrenorul care va sta pe banca tehnică și se va ocupa de noul proiect.

Conducătorii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au anunțat, în mod oficial, că au ajuns la un acord cu Ion Ion, antrenor care se va ocupa în sezonul viitor de gruparea „roș-albastră”. Fost mare jucător al Stelei, în perioada 1971-1980, Ion Ion a câștigat două titluri de campion și 2 Cupe ale României cu formația „militară”.

„Ion ION a fost numit antrenor principal al echipei de fotbal seniori a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua București”.

Obiectivele de performanță fixate de către conducerea CSA „Steaua” se înscriu în aceeași concepție unitară de performanță sportivă astfel, domnul antrenor Ion Ion va avea ca obiectiv promovarea succesivă a echipei în ligile superioare prin merit sportiv, începând cu noul sezon.

Fost component al echipei de fotbal a clubului militar în perioada 1971-1980, Ion ION era considerat un jucãtor de mare talent ce impresiona prin tehnica sa. A cucerit 2 titluri de campion și două Cupe al României în cele 9 sezoane petrecute la Steaua.

A purtat banderola de căpitan şi a fost coechipier cu fotbalişti legendari: Iordache, Haidu, Coman, Anghelini, Sameş, Florin Marin, Vigu, Iordănescu, Tudorel Stoica, Liţă Dumitru, Marcel Răducanu. În cariera sa de jucãtor, a mai evoluat pentru Metalul București, Automatica București și Rapid.

Ca antrenor, Ion ION a pregătit echipa de juniori a clubului Rapid în perioada 1986-1992, echipele de fotbal seniori Jiul Petroșani, Rova Roșiori și FC Tunari.

Între 1996 și 2013, și-a desãvârșit abilitãțile de formator, antrenând formații din Oman, Bahrain, Emiratele Arabe Unite si Qatar.

Noul antrenor al echipei de fotbal seniori va fi prezentat de către conducerea CSA „Steaua București”, miercuri, 29 martie 2017, în cadrul unei conferințe de presã organizatã la sediul clubului din Bulevardul Ghencea, nr. 35, sector 6, București, începând cu ora 13.00”, au anunțat oficialii CSA Steaua, în comunicatul de presă.