Oferte turistice cu lipici pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Oferte turistice cu lipici pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Cu preţuri pornind de la 320 lei vă puteţi petrece Valentine’s Day cu persoana dragă la pensiunile şi hotelurile din România. Pentru străinătate trebuie să pregătiţi mai mulţi bani.

Ziua Îndrăgostiţilor va fi sărbătorită anul acesta puţin mai devreme de 14 februarie de românii care vor să petreacă o minivacanţă romantică în compania partenerilor lor. Asta deoarece Valentine’s Day pică luni, iar hotelurile şi agenţiile de turism au pregătit pachetele speciale pentru weekendul de dinainte, adică pentru 12-13 februarie. Cei interesaţi să plece într-o excursie romantică pot alege una în ţară sau în afară.

Cu iubitul pe malul mării

Dacă vi se pare romantic să petreceţi ziua îndrăgostiţilor pe malul mării din România şi aveţi bani de răsfăţ, puteţi alege pachetul de la Hotelul Iaki, din Mamaia, de 4 stele. La tarife de 500 lei/persoană aveţi două nopţi de cazare cu mic dejun, petale de flori şi lumânări în cameră, cina romantică pe 12 februarie cu saxofonist, o piesă de teatru şi o prezentare de modă, acces la serviciile Spa şi un cadou-surpriză.

Ne puteți urmări și pe Google News

La Hotelul Laguna, tot din Mamaia şi tot de 4 stele, sejurul de 3 nopţi costă 700 lei/2 persoane şi include şampanie şi fructe la sosire, micul dejun în cameră, o cină romantică şi acces permanent la fitness şi saună.

Dacă vă doriţi să mergeţi la Cluj-Napoca, o variantă este Hotel Transilvania, 3 stele, care vine cu o ofertă de patru nopţi de cazare la preţ de trei. Adică, 630 lei/2 persoane pentru un sejur în cameră dublă care include micul dejun, internetul şi locul de parcare.

La un preţ de 149 euro găsiţi o ofertă de două nopţi cu mic dejun pentru două persoane la Hotel Hilton din Sibiu. Veţi avea parte de o cină romantică la restaurantul Cămara Boierului şi de acces la piscină, saună, jacuzzi finlandez, saună cu arome şi baie de abur.

Pentru un weekend într-un decor medieval aveţi varianta pensiunii San Gennaro din Sighişoara, 3 margarete, unde două nopţi cu mic dejun costă 320 lei pentru două persoane. Din partea casei veţi primi o cină romantică şi un pahar de şampanie.

În capitalele Europei

Parisul, oraşul iubirii, atrage mulţi turişti în această perioadă. Dacă vreţi să vă număraţi printre ei, trebuie să pregătiţi cel puţin 465 de euro/persoană. În preţ intră zborul cu avionul, trei nopţi cu mic dejun la Hotel Franklin de 3 stele şi turul de oraş, potrivit ofertei Perfect Tour.

O altă capitală romantică este cea a Cehiei. Pentru Praga, costurile sunt de 246 euro/persoană pentru patru nopţi cu mic dejun la Hotel Pyramida, de 4 stele, la care se mai adaugă 54 euro costul transferului de la şi spre aeroport. Dacă doriţi un tur de oraş, vă mai costă în plus 21 euro, în oferta agenţiei Best Tourism.

Dacă doriţi să vă petreceţi acel sfârşit de săptămână la Budapesta, puteţi opta pentru Hotel Ramada Resort Aquaworld de 4 stele, prin agenţia Perfect Tour. Sejurul costă 340 euro/camera dublă, 2 nopţi cu demipensiune şi include bomboane în cameră, cină la lumânări, masaj cu arome sau baie cu ulei de trandafir şi intrarea la Spa. Dacă alegeţi să plecaţi cu avionul, mai adăugaţi 600 euro/2 persoane, iar cu autocarul, 120 euro.