La 93 de ani, miliardarul american Sumner Redstone se confruntă cu una dintre cele mai grave crize de imagine, din cauza unor acuzaţii care se referă la viaţa lui intimă, conform dailymail.co.uk.

Fosta sa parteneră, Sydney Holland (45 de ani), a dezvăluit că acesta a cheltuit 70.000.000 de dolari pentru a obtine servicii sexual din partea unor femei. Mărturiile au fost făcute în cadrul unui proces în care Holland încearcă să obţină o parte din averea magnatului.

La rândul său, Redstone a dat-o în judecată pe Holland pentru abuz. În documentele ataşate la dosar, femeia susţine că miliardarul a cheltuit 21 de milioane de dolari cu una dintre amante şi 18 milioane cu o stewardesă, doar pentru “servicii sexuale”. Acesta a plătit-o şi pe sora stewardesei cu 6 milioane de dolari după ce s-a culcat cu ea şi încă 6 milioane unei prietene de-ale unui strănepot.

Holland doreşte să obţină jumătate din averea magnatului susţinând că au fost logodiţi şi că bărbatul chiar a dorit să-i adopte fetiţa de 3 ani.

Se pare că nici femeia nu ar fi fost tocmai o parteneră fidelă. Redstone a forţat-o să plece de la reşedinţa din Beverly Park după ce şi aceasta ar fi avut o aventură cu un bărbat.