Oana Zăvoranu a ajuns să-și vândă bibelourile. Ce prețuri cere pe ele

Oana Zăvoranu a ajuns să-și vândă bibelourile. Ce prețuri cere pe ele Oana Zăvoranu. Sursa foto Facebook

Oana Zăvoranu își vine mai nou și decorurile din casă. A trecut de la haine, bijuterii și încălțări la obiectele care îi înfrumusețau casa. Așa se face că vedeta a decis să se descotorosească de ele, dar desigur pentru un preț modic. Vedeta vinde o sticlă decorată cu Swarovsky cu peste 100 de euro.

Aceasta a mai scos la mezat și două piese de decor ce întruchipează două căprioare pe care le vinde cu câte 30 de euro bucata. Oferta continuă și cu doi elefanți de decor pe care cere tot 60 de euro. De asemenea aceasta vinde și o oglindă placată cu aur pe care cere 45 de euro.

Decorurile lui Zăvo, prețioase tare

Pe de altă parte, colecția ei de haine și de genți este în continuare scoasă la mezat pe pagina personală a vedetei. Drept urmare de la genți de câteva sute de euro, la rochii de mii de euro, Zăvo pare hotărâtă să scoată bani din piatra seacă. Chiar și așa nu este cea care se ocupă personal de aceste lucruri. Ci asistenta ei, este cea care are grijă ca vânzarea să meargă.

De câteva luni bune, situația financiară a Oanei Zăvoranu pare să fi intrat într-un profund regres. Totul a început din momentul în care chiar ea a cerut falimentul clinicii ei medicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oana Zăvoranu nu o duce așa bine cu banii

Scandalul legat de această unitate a ajuns să aibă conotații penale, Zăvo fiind judecată pentru șantaj. Mai exact, fostul manager al clinii sale a depus denunț la DNA legat de acest lucru. În timp ce Zăvo îl acuză că are să-i dea bani, medicul spune că ar fost șantajat de vedetă pentru bani.

Cert este că episodul clinicii s-a terminat, iar acum Zăvo se străduiește să-și revină financiar. Mai ales că avocații nu sunt tocmai ieftini, iar ea are nevoie de reprezentare în zecile de procese pe care le are pe rol.