Divorţul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe este considerat ”divorţul anului”, surclasând astfel despărţirea dintre Irinel Columbeanu şi Monica. Invitată în emisiunea lui Adrian Artene, Oana mărturiseşte că este însărcinată ”într-o lună şi ceva” şi că tată este noul ei iubit, Tudy. Se pare că Oana nu a dorit să îi împlinească visul lui Pepe, care declara atunci când presa a aflat de divorţul lor, că principalul motiv al despărţirii este acela că soţia lui refuză să îi facă un copil.

"Eu am o relaţie cu Tudy de la începutul lunii octombrie. Sunt însărcinată cu el. Eu nu am recunoscut până acum pentru că sunt o lady. Tudy este în bărbat extraordinar, fin. Prima oară m-am sărutat cu el în apartamentul lui. El se consideră căsătorit cu mine, de accea a scris pe Facebook că este  însurat. Îi spun puiul meu, şoricelul meu şi el mă alintă pe mine. El îmi spune că eu sunt soţia lui datorită poveştii de dragoste pe care o avem. Nimeni nu a ştiut ce poveste frumoasă este între mine şi el. Relaţia noastră ascunde multă profunzime chiar dacă a fost dusă în derizoriu la un moment dat. Îmi place Tudy pentru că e un poet în felul lui, e un poet ciudat. Mi-a compus o poezie. E un om total diferit de Pepe e într-o altă lume, nu are treabă cu lumea mondenă, e un tip sensibil. Tudy mi-a spus că mă iubeşte atât de mult încât nu îl interesează că va fi "atacat" de presă", a spus Oana Zăvoranu, la CancanTV.

”Tudy este deosebit de Pepe, este mai sensibil, mai elevat. Asta nu înseamnă că Pepe nu avea calităţile lui”, declară Oana. Vedeta adaugă că ”nu mai ştie nimeni de sarcină”, nici măcar tatăl, care cel mai probabil află vestea direct de la televizor.
Apel către Pepe
Deşi este convinsă că o să o iubească ”toată viaţa lui”, Oana îi reproşează încă soţului ei faptul că ” a vândut-o prea ieftin”. ”Înţelegeam ca Pepe să fie răutăcios în această situaţie, dar de aici până la a mă vinde aşa de ieftin…”, spune vedeta, făcând referire la declaraţiile lui Pepe care a spus că ”de mai mult timp a suportat-o pe Oana” şi la faptul că acesta a susţinut că a stat cu ea în casă timp de doua luni ”pentru a strânge probe împotriva ei”.
”Starea mea actuală nu-mi permite stres, nervi, deşi le pot duce foarte bine pe toate”, este apelul direct pe care Oana Zăvoranu i-l adresează lui Pepe. Ea îi mai reproşează acestuia că, deşi ”el simţea că este ceva în neregulă în căsnicia noastră şi mă lăsa să stau până la 4 dimineaţa cu prietenii”.

Nici faţă de mama ei vedeta nu are sentimente mai bune şi o acuză de faptul că se doreşte vedetă la 60 de ani şi este de partea lui Pepe. ”Nu vreau să-i spui mamei de sarcina mea. Las-o neanunţată”.

Surprinsă de anunţul lui Adrian Artene, Marioara Zăvoranu s-a declarat bucurosă că ar putea fi bunică şi mulţumită de faptul că tatăl nu este Pepe. Cu toate acestea, mama Oanei Zăvoranu spune că nu crede că tatăl copilului Oanei este Tudy.

Pepe, dispus să le fie naş de botez

"Le botez copilul şi le dau şi dar de nuntă, dar nu cred că ceea ce spune Oana este adevarat”, a declarat pentru EVZ Pepe, care astăzi, de altfel, a depus mai multe plângeri la poliţie împotriva soţiei sale.

„O să le aflaţi mâine la Maruta”, a continuat Pepe, anunţând că toate noutăţile legate de el în acest scandal vor fi făcute publice în aceasta emisiune. „Oana şi-a asumat această relaţie cu Tudy. De ce face ea toate aceste lucruri? Doar ea poate spune. Eu unul nu înţeleg”, comentează Pepe. (A contribuit Loredana Costache)