Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Zăvoranu a CEDAT! BRUNETA LANSEAZĂ un ATAC EXPLOZIV. „Nici mama esteticienilor nu vă mai poate repara”
Oana Zăvoranu a CEDAT! BRUNETA LANSEAZĂ un ATAC EXPLOZIV. „Nici mama esteticienilor nu vă mai poate repara”

Oana Zăvoranu a CEDAT! BRUNETA LANSEAZĂ un ATAC EXPLOZIV. „Nici mama esteticienilor nu vă mai poate repara”

Oana Zăvoranu lansează un nou atac! De data aceasta replicile acide ale Oanei Zăvoranu sunt înreptate către creatoarele de modă. Oana a anunțat, în urmă cu doar câteva zile, că vrea să creeze o linie vestimentară și a dezvăluit stilul pe care vrea să-l pună în practică.

„Voi rebrandui termenul de creatoare de modă, deoarece, din cauza tuturor pârlitelor care au făcut Dubaiul,  Italia, Ibiza, Cipru, Japonia, Turcia şi şi-au tras-o cu cine ştie ce bodorogi libidinoşi, au devenit brusc, creatoare de modă. Nu păpuşa, dăm milităria jos din pod! Nu creaţi nimic, toată lumea ştie că nu ştiţi nici care este diferenţa între muşama şi dantelă, neopren şi matase, aşa că hai pa! Faceţi nani că sunteţi obo de la atâta supt, tras, inhalat şi altele. V-au ajuns ridurile şi cearcănele la călcâie şi nici mama esteticienilor nu vă mai poate repara”, a scris Oana Zăvoranu pe contul personal de Facebook.

Cam frig pentru fizele cu mijlocul gol și blugii rupți, dar rabd, când e vorba de vreo combinație vestimentară FĂCUTĂ DE MINE, în care cred ! Am să va mai postez lucruri făcute de mine pe care le port și nu am spus că sunt creația mea .Va mulțumesc, pentru că zilnic primesc sute de mesaje, în care mă rugați să mă apuc de făcut haine, pe românește, ÎN STILUL OANA ZĂVORANU ”, a mai scris vedeta.