Evenimentul Zilei > Actualitate > Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză! Conducerea azilului de bătrâni nu a venit cu probe în instanță
Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză! Conducerea azilului de bătrâni nu a venit cu probe în instanță

Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză! Conducerea azilului de bătrâni nu a venit cu probe în instanță

Oana Zăvoranu şi-a trimis bunica, în vârstă de 94 de ani, la un azil de bătrâni, chiar înainte de sărbători, deşi îi promisese că va avea grijă de ea. Aceasta a vândut casa în care bătrâna locuia şi îi încasează pensia. Mai mult, Oana Zăvoranu a uitat, de luni de zile, să achite costurile de întreținere la căminul de bătrâni.

Oana Zăvoranu a  câștigat procesul intentat de conducerea azilului de bătrâni deoarece aceasta nu a venit cu probe în instanță

Reprezentanții azilului susțin că Oana Zăvoranu n-a mai plătit costurile căminului de șapte luni, deși aceasta  încasează pensia bătrânei.

Conducerea căminului de bătrâni a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru neachitarea taxei căminului, în valoare de 2000 de lei pe lună. Aceștia au reclamat-o şi la autoritatea tutelară, potrivit Cancan.

Conducerea căminului susține că Oana nu este interesată de soarta bunicii şi că n-a venit niciodată să o viziteze. Singura care o vizitează pe bătrână fiind doamna Eta, cealaltă nepoată.

Reprezentanţii căminului de bătrâni din Buftea au dat-o în judecată  pe Oana Zăvoranu pentru recuperarea costurilor şi trebuiau să vină cu dovezi care să susțină acuzațiile aduse vedetei. Aceştia nu au venit cu probe în susținerea afirmațiilor şi Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză.  

Magistrații Judecătoriei Buftea au respins cererea, pe motiv că nu este întemeiată, având drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: