Oana Zăvoranu a  câștigat procesul intentat de conducerea azilului de bătrâni deoarece aceasta nu a venit cu probe în instanță

Reprezentanții azilului susțin că Oana Zăvoranu n-a mai plătit costurile căminului de șapte luni, deși aceasta  încasează pensia bătrânei.

Conducerea căminului de bătrâni a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru neachitarea taxei căminului, în valoare de 2000 de lei pe lună. Aceștia au reclamat-o şi la autoritatea tutelară, potrivit Cancan.

Conducerea căminului susține că Oana nu este interesată de soarta bunicii şi că n-a venit niciodată să o viziteze. Singura care o vizitează pe bătrână fiind doamna Eta, cealaltă nepoată.

Reprezentanţii căminului de bătrâni din Buftea au dat-o în judecată  pe Oana Zăvoranu pentru recuperarea costurilor şi trebuiau să vină cu dovezi care să susțină acuzațiile aduse vedetei. Aceştia nu au venit cu probe în susținerea afirmațiilor şi Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză.  

Magistrații Judecătoriei Buftea au respins cererea, pe motiv că nu este întemeiată, având drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare.