Oana Roman, disperată că Marius Elisei pare că și-a uitat copilul. Ce mesaj îi transmite vedeta

Oana Roman, disperată că Marius Elisei pare că și-a uitat copilul. Ce mesaj îi transmite vedeta Sursa foto: Facebook

Oana Roman a postat pe rețele de socializare un mesaj care pare dedicat fostului ei soț. Exasperată că fiica ei nu are atenția necesară din partea tatălui, femeia a făcut o postare publică. ”Sunt în fiecare zi martoră a suferinței unui copil.

Suferință pe care orice și oricât fac nu reușesc să o compensez. E o suferință surdă și mută care se citește doar în priviri cu adevărat pline de durere. Și mă simt absolut neputincioasă”, a scris vedeta în dreptul unui story.

Oana Roman, Mesaj dureros pentru fostul soț

De altfel, aceasta a precizat în mai multe ocazii faptul că tatăl Isei pare că a cam uitat de existența copilului său. Oana Roman își dorește ca fiica ei să petreacă timp cu tatăl ei, mai ales că cei doi aveau o relație foarte strânsă înainte ca ei doi să se despartă. Iar acum de când a dispărut din peisaj, copilul se pare că suferă enorm.

Drept urmare, Oana Roman a decis să o ducă la terapie pe cea mică pentru a încerca să treacă mai ușor peste această suferință. De altfel, vedeta îi pregătește tot felul de surprize fiicei sale. Ultima dintre ele are legătură cu o vizită la Paris și la Dineyland, acolo unde cele două vor pleca exact în această noapte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marius Elisei și-a refăcut viața

Mai ales că Isa își dorea demult să vadă aceste două destinații. De altfel, vedeta spune tot timpul că a fost binecuvântată cu un copil blând și iubitor. Oana și Marius Elisei au fost împreună mai bine de 9 ani. Fiica lor Isa a venit pe lume la doi ani de la relație. Doar că în ultimii ani, lucrurile s-au stricat destul de tare între ei.

Astfel că la ultima despărțire cei doi și-au aruncat cuvinte grele în public. Iar acum, Marius și-a refăcut viața alături de o altă femeie și pare că a uitat să aibă grijă de propriul copil.