Oana Lis, în criză de bani. A ajuns să scoată la vânzare crucea lui Viorel din Cimitirul Săpânța

Oana Lis, în criză de bani. A ajuns să scoată la vânzare crucea lui Viorel din Cimitirul Săpânța Sursa foto: Facebook/ Oana Lis

Oana Lis are probleme financiare, ca dovadă că a ajuns să vândă diverse bunuri personale. Printre acestea se află și crucea din cimitirul Săpânța a fostului primar al Capitalei Viorel Lis.

Oana Lis are nevoie de bani și vinde lucruri personale

Oana Lis a anunțat că este dispusă să vândă lucruri personale pentru a face rost de bani. Printre articolele scoase la vânzare se află și crucea lui Viorel Lis de la Săpânța.

„Am nevoie să mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați-mi niște idei cu ce să mai vând”, a anunțat ea pe social media.

Oana Lis vinde crucea fostului primar. Sursa foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

După câteva zile în care a afișat pe pagina sa diverse obiecte vestimentare pe care ar vrea să le vândă, Oana Lis și-a uimit urmăritorii atunci când a postat un anunț că vrea să vândă crucea de la Săpânța primită de Viorel Lis.

„Cu cât sa vând crucea aceasta?....Dați-mi păreri, vă rog. Nu cred că mai are cineva din lume acasă cruce de Săpânța. Maestrul care a făcut-o, un om minunat, nu mai e printre noi”, a scris Oana Lis pe contul de socializare.

Cum au reacționat internauții după ce au citit anunțul

Internauții i-au transmis că nu este cazul să vândă bunurile ei și ale lui Viorel Lis, ci ar fi mai bine dacă și-ar distribui contul bancar, pentru a primi donații.

Rusalin Cornea a scris: „Oana Lis te ajut fără sa vinzi nimic ce m-aș dori sa cumpăr de la tine îți voi zice dar nu aici .Deși mi-aș dori sa știe toți cel mai mult as dori sa cumpăr de la tine bunătatea sufletului tău.?”

Aron: „Trimite-mi contul în privat sa pot sa-ți trimit ceva bani în cont. Sunt  o femeie din București, pensionară, dar îmi permit să te ajut”.

Oana Lis: „Mulțumesc. Uitați contul pentru cine poate și simte sa ajute cu ceva. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel”.

Costy Badea: „Femeia asta trebuie respectată din ori ce punct de vedere a fost lângă bărbatul ei și când a avut și când nu mai are și cu bune și cu rele și cu diferență de vârstă. Respect maxim!”. Sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea Oanei Lis pe Facebook.