Oana Lis, din nou îndrăgostită. „Simt fluturi în stomac”

Oana Lis, din nou îndrăgostită. „Simt fluturi în stomac” Sursa foto: Arhiva EVZ

Oana Lis a recunoscut că s-a îndrăgostit de altcineva și că simte fluturi în stomac. Soția lui Viorel Lis a fost mai sinceră ca niciodată și a explicat ce se întâmplă în viața ei.

Oana Lis a recunoscut că s-a îndrăgostit de altcineva și că simte fluturi în stomac. Soția lui Viorel Lis nu este cucerită de un alt bărbat, așa cum mulți s-ar fi așteptat, ci de o gogoșerie. Ea a spus că aici a mâncat un langoș cu brânză pe care nu îl va uita niciodată.

Oana Lis s-a îndrăgostit

„Nu mai pot, nu mai am stare, simt fluturi în stomac, non-stop mă gândesc numai la el. Recunosc, fără sa vreau, dar m-am îndrăgostit. De o gogoșerie! Ahhhh, și au un langoș cu brânză, de nu-l uiți niciodată!”, a scris soția fostului edil, într-o postare pe pagina de Facebook.

Mulți internauți au întrebat-o unde este gogoșeria respectivă. Alții i-au spus că și eu poftesc la langoș cu brânză de ceva vreme. „Unde e? Că am avut poftă zilele astea și n-am găsit”, „Eu cred că de altceva, draga mea!”, „Te înțeleg perfect!”, „Sunt interesată de nume și locație”, au scris internauții în secțiunea de comentarii.

Ne puteți urmări și pe Google News
Oana Lis

Sursa foto Facebook

Soția lui Viorel Lis a mai recunoscut că nu poate renunța la dulciuri. Ea merge des la cofetărie pentru a mânca prăjituri. „Dependența mea… A ta care e?”, a spus aceasta.

Oana Lis, surpriză pentru Viorel Lis

Recent, Viorel Lis a împlinit 81 de ani, iar soția lui i-a făcut o surpriză și l-a dus la păcănele. Oana a spus că anul acesta au venit puține persoane la ziua fostului edil, dar că s-au distrat pe cinste.

„În fiecare an sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi. L-am dus pe Viorel la păcănele, este plăcerea lui, acum suntem acasă, mâncăm. Am petrecut între noi și câteva persoane apropiate. Din fericire, nu a mai fost niciun episod major și cel mai important este că se află acasă, alături de mine. Fără mine nu era în viață.

Viorel Lis și Oana Lis

Sursa: Facebook/ Oana Lis

Viorel este un om minunat, este familia mea și nu este un om de lăsat la azil sau să nu ai grijă de el, adică este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut și este familia mea. Nu m-am gândit niciodată la ce s-a gândit lumea. Este ușor să dai cu presupusul, nu mă deranjează, fiecare face ce vrea”, a declarat Oana .

Viorel Lis nu poate renunța la păcănele

Viorel Lis nu este dependent ca soția sa de dulciuri, ci de păcănele. El a declarat că aceasta este singura lui pasiune și că nu poate renunța. Oana a spus că fostul edil este un fan înfocat al jocurilor de noroc, dar că are autocontrol și știe când să se oprească.