Oamenii de ştiinţă, avertizează! „Suntem condamnați. Sfârșitul lumii ar putea fi după colţ”

Oamenii de ştiinţă, avertizează! „Suntem condamnați. Sfârșitul lumii ar putea fi după colţ”

Oamenii de ştiinţă sunt îngrijoraţi de ceea ce au descoperit în legătură cu nişte găuri negre „necinstite” care se deplasează în Calea Lactee.

Sfârșitul lumii ar putea fi după colţ, dacă una dintre găurile negre „necinstite” din galaxia noastră ar reveni la viață - ceea ce oamenii de știință consideră că ar putea fi sfârşitul.

Găurile negre se formează prin înghiţirea stelelor masive la sfârșitul ciclurilor lor de viață și pot continua să crească absorbind stele și fuzionând cu alte găuri negre. Această interacțiune permite oamenilor de știință să identifice prezența lor, deoarece radiația electromagnetică este eliberată ca o lumină puternică vizibilă în spațiu . Dar, într-o bună zi, acestea ar putea crea o problemă.

Documentarul „10 moduri în care lumea se va încheia” a dezvăluit cum aceste anomalii spațiale ar putea pune într-o zi o problemă vieții pe Pământ.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Există 100.000,00 găuri negre în galaxia noastră, cu forțe gravitaționale vicioase, care devorează totul în calea lor.

Dacă s-ar îndrepta drept către Pământ și am intra în vortexul său mortal, ce s-ar întâmpla cu planeta noastră? Oare omenirea va supraviețui?

„Orice traversează partea exterioară a găurii negre - o graniță invizibilă - nu va mai fi niciodată văzută. „O gaură neagră care se îndreaptă spre Pământ traversând universul de miliarde de ani, crescând pe măsură ce înghite stele, planete și orice altceva îi stă în cale", poate deveni ceea ce literatura de specialitate ar numi sfârşitul lumii.

Fizicianul american Michio Kaku a dezvăluit cum oamenii de știință au fost uimiți să descopere că găurile negre necinstite locuiesc în Calea Lactee... De ce necinstite?