Evenimentul Zilei > Actualitate > O celebră prezentatoare de la Pro Tv va deveni MĂMICĂ! Soțul a dat-o de GOL: „Avem GEMENI…” News Alert TABLOID
O celebră prezentatoare de la Pro Tv va deveni MĂMICĂ! Soțul a dat-o de GOL: „Avem GEMENI…” News Alert TABLOID

O celebră prezentatoare de la Pro Tv va deveni MĂMICĂ! Soțul a dat-o de GOL: „Avem GEMENI…” News Alert TABLOID

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro Tv, cântăreață și actriță de succes formează, de mai mulți ani un cuplu alături de Radu Vâlcan. Cei doi au deja un copil, însă mereu au declarat că își doresc să-i aducă micuțului Alexandru încă un frățior sau o surioară pe lume.

Recent, Radu Vâlcan a făcut public un mesaj care a reușit să pună fanii pe gânduri. Moderatorul emisiunii „Insula Iubirii” a postat o fotografie în care se aflau doi pești pe masă, cu o descriere foarte interesantă: „Avem gemeni…” a fost mesajul scris de Radu Vâlcan. Cuvintele scrise pe imagine i-au făcut pe prietenii, dar și pe admiratorii cuplului să analizeze de două ori totul înainte să tragă o concluzie.

Totuși, după ce au analizat mai bine fotografia, toți și-au dat seama că, de fapt, este doar o glumă de-a lui Radu Vâlcan sau, cine știe… în curând vom avea o nouă graviduță în showbiz.

Radu Vâlcan a vorbit despre al doilea copil la sfârșitul anului trecut

„Ce îi aduce Moş Crăciun, foarte multă iubire, dragoste imensă şi asta ne bucură foarte tare. Îi vedem reacţiile în fiecare zi şi ne bucuram foarte mult. Este un copil extraordinar, suntem fericiţi. Am devenit amândoi mult mai responsabili, totul este mult mai frumos deja. Nu-mi imaginez viaţa fără copil, fără copii pentru că vrem să continuăm. Mai vrem un frăţior sau o surioară pentru Alexandru. Este o altă etapă din viaţa noastră şi din viaţa oricărui părinte”, a declarat Radu Vâlcan în cadrul unui interviu acordat pe 9 decembrie la Antena Stars.

Fiul lui Radu Vâlcan și al Adelei Popescu împlinește doi anișori pe 11 iunie.