O vedetă pe care probabil o placi: Face jogging în AŞTERNUT, cu iubitul

O vedetă pe care probabil o placi: Face jogging în AŞTERNUT, cu iubitul

Are o carieră de excepţie, dar acum se bucură mai mult de viaţa de familie şi „face copii pe bandă rulantă”, după cum au remarcat tabloidele.

Laura Pausini, cântăreaţă cu peste 45 de milioane de albume vândute şi care în mai va împlini 40 de ani, spune că face ceva cu totul special şi că de aceea arată atât de bine. „Este vorba despre o alergare cu totul specială. Una practicată împreună cu partenerul meu de viaţă!”. Este vorba despre Paolo Carta, căruia îi va dărui iarăşi un copil, peste patru luni (vedeta a rămas însărcinată cu al doilea copil la nouă luni după ce a născut-o pe micuţa Paola).

Jurnaliştii şi nu numai au întrebat-o dacă face jogging, iar Laura a răspuns din nou: „Evident, şi încă mult. Unde îl fac… În pat, cu iubitul meu!”. Văzându-i jenaţi pe cei din studio, i-a pus la punct: „Hei, băieţi! Îmi cer scuze, dar suntem italieni. M-am născut în regiunea Romagna. Aţi vrea să-mi fac unghiile, când sunt acasă?!”. Nu mai miră pe nimeni că vedeta a rămas însărcinată cu al doilea copil la nouă luni după ce a născut-o pe micuţa Paola!

Ne puteți urmări și pe Google News