Soțul le-a spus anchetatorilor că a găsit-o întinsă, la baza scărilor din casă. Criminaliștii însă au examinat cadavrul şi au concluzionat că femeia a fost ucisă. Acum soțul avocatei este reținut.

Crima înfiorătoare ar fi avut loc în Aix-En-Provence, într-o casă de vacanță.

Poliția franceză susține că suspectul numărul unu în acest caz este Craig Sneddon, iar la concluzia asta au ajuns după ce au făcut câteva investigații despre cum decurgea relația dintre cei doi în ultimele luni.

Medicii legişti au stabilit că rănile prezente pe trupul româncei nu puteau fi obţinute în urma unei banale căzături pe scări, aşa cum a declarat soţul ei în momentul în care a alertat poliţia. Procurorii cred că la mijloc este vorba despre o crimă, de aceea soţ, şi principalul suspect, a fost reţinut. Dacă va fi găsit vinovat pentru crimă, bărbatul riscă până la 30 de ani de închisoare.

Cei doi, românca şi soţul ei, cetăţean englez, locuiau în Marea Britanie, însă, în perioada pandemiei, în situaţia de urgenţă, au stat separat. În momentul în care s-au reîntâlnit, au ales să plece într-o vacanţă, în Franţa. Încă din prima seară, ei au petrecut şi au băut foarte mult alcool. A doua zi, în zori, românca a fost găsită moartă.

Vecinii le-au declarat anchetatorilor că toată noaptea, din apartamentul celor doi, s-au auzit ţipete, informează RomâniaTV.

Potrivit presei britanice, Mădălina și soțul ei au fost despărțiți o perioadă, însă s-au reîmpăcat recent.

În urmă cu câteva luni, femeia a venit în România, țara sa de origine, însă nu s-a putut întoarce înapoi în Marea Britanie, acolo unde trăia alături de afaceristul scoțian Craig Sneddon.

Mădălina a stat în țară din cauza stării de urgență emise în timpul pandemiei de coronavirus, iar după ridicarea restricțiilor, s-a întors la soțul său.

Pentru a sărbători reîmpăcarea, cei doi au închiriat un apartament de lux în Franța, acolo unde femeia și-a găsit sfârșitul.