O prezentatoare TV a leșinat în direct. Totul s-a întâmplat în câteva secunde: Atât de înfricoșător!

O prezentatoare TV a leșinat în direct. Totul s-a întâmplat în câteva secunde: Atât de înfricoșător! Sursa foto: Dreamstime.com

O prezentatoare a leșinat în timpul unei transmisiuni TV. Înainte de a intra în direct, aceasta ar fi fost bine, dar i s-a făcut rău la scurt timp. Producătorii și colegii au declarat că a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente.

O prezentatoare meteo a leșinat în timpul unei transmisiuni TV în direct în SUA. Meteoroloaga de la CBS Los Angeles s-a prăbușit în emisiunea KCAL News de la ora 7 dimineața. Era era în direct cu coprezentatoarele Nichelle Medina și Rachel Kim, care au povestit că i s-a făcut rău din senin. Picioarele ei au cedat și a căzut la pământ.

O altă prezentatoare a declarat că este momentul să intre în pauză și să vadă cum se simte colega ei. „Vom lua o pauză, chiar acum.”

La scurt timp, Schwartz le-a transmis telespectatorilor„va fi bine” și că nu trebuie să își facă probleme. „A fost o zi bună: Mulțumesc pentru toate mesajele, apelurile și urările de bine. O să fiu bine!”, a spus aceasta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fanii prezentatoarei au declarat că momentul a fost foarte înfricoșător și că se bucură că nu s-a întâmplat ceva mai grav. „Atât de înfricoșător!!! Mă bucur că ești bine!”, a spus o telespectatoare. „Sper că totul este bine și că ești bine! A fost înfricoșător!”, a scris o alta, potrivit honey.nine.com.

Sursă Instagram

O altă moderatoare a leșinat în direct

Și Kate McCann, o cunoscută prezentatoare de televiziune, moderatoare a unui show, Talk Tv, a leșinat în direct în timp ce încerca să țină sub control o dispută dintre doi politicieni. Ea nu a mai suportat cearta dintre oficiali și s-a prăbușit la pământ.

Ministrul de Externe a declarat: „Oh. Doamne”. Imedait, emisiunea a fost întreruptă cu un mesaj din studio prin care telespectatorii au fost anunţaţi că prezentatoarea tv a leșinat și că speră să își revină cât mai repede.

La scurt timp, o purtătoare de cuvânt a postului de televiziune a transmis că a fost vorba despre o problemă medicală și că medicii vor avea grijă de ea. „A existat o problemă medicală, nu este o problemă de securitate şi candidaţii sunt bine”, a declarat o purtătoare de cuvânt a News UK.

Kate McCann a leşinat în emisie în seara aceasta (n.r. marţi) şi, deşi este bine, sfatul medicilor a fost să nu continuăm dezbaterea. Ne cerem scuze spectatorilor şi ascultătorilor noştri”, au mai anunțat reprezentanții postului tv.