Evenimentul Zilei > Social > O poetă de viitor s-a stins din viaţă la numai 19 ani. Andra era nepoata jurnalistului Viorel Ilișoi
O poetă de viitor s-a stins din viaţă la numai 19 ani. Andra era nepoata  jurnalistului Viorel Ilișoi

O poetă de viitor s-a stins din viaţă la numai 19 ani. Andra era nepoata jurnalistului Viorel Ilișoi

Jurnalistul Viorel Ilișoi este în doliu. Familia lui este răpusă de durere după ce Andra Elena Mîrza, nepoata lui, s-a stins din viață, înecată în mare.

Tânăra avea doar 19 ani, era pasionată de poezie și a apucat chiar să publice o carte. Viorel Ilișoi vorbește cu regret despre pierderea nepoatei sale și a anunțat printr-un mesaj în mediul online că „fata genială a fratelui” său mai mic s-a stins din viață.

„Andra Elena Mîrza (1 martie 2000 – 9 august 2019). Fata genială a fratelui meu mai mic. Scria poezii. A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viață, a avut Dumnezeu de unde să ia. A luat și din noi.”, este mesajul jurnalistului Viorel Ilișoi.

„După Mircea Țuglea, marea a mai răpit un poet: nepoata mea Andra Elena Mîrza. A publicat volumul „Spre Nord”. O recitim. O plângem. Avea 19 ani.”, este un alt mesaj publicat de Viorel Ilișoi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.