Evenimentul Zilei > Actualitate > O pisică a strâns o AVERE IMPRESIONANTĂ. Proprietara ei este acum milionară în dolari
O pisică a strâns o AVERE IMPRESIONANTĂ. Proprietara ei este acum milionară în dolari

O pisică a strâns o AVERE IMPRESIONANTĂ. Proprietara ei este acum milionară în dolari

Grumpy Cat, ”pisica morocănoasă” care a făcut senzaţie pe internet, i-a adus proprietarei sale circa 100 milioane de dolari în doi ani. Felina a devenit imaginea internaţională a numeroase produse şi i-a adus o avere impresionantă stăpânei sale.

"Am putut renunţa la slujba mea de chelneriţă la câteva zile după prima sa apariţie pe reţelele de socializare, iar de atunci telefonul nu s-a mai oprit", povesteşte proprietara pisicii, Tabatha Bundesen, din Morristown, Arizona.

Grumpy are privirea permanent încruntată din cauza faptului că s-a născut cu nanism şi prognatism

Ea a devenit extrem de populară pe internet după ce fratele proprietarei a postat online o fotografie cu aceasta. Acum, Grumpy Cat are 521.000 de fani pe Instagram şi 255.000 pe Twitter şi a apărut pe coperta Wall Street Journal şi New York Magazine.

Cu numele ei s-au lansat cărţi, iar curând îşi va face debutul pe marele ecran în filmul "Grumpy Cat's Worst Christmas Ever" (Cel mai prost Crăciun al lui Grumpy Cat), al cărui subiect poate fi descris ca o combinaţie între "Home Alone" ("Singur acasă") şi "Die Hard" (Greu de ucis), scrie Agerpres, citând The Daily Telegraph.