Evenimentul Zilei > Actualitate > O LEGENDĂ a fotbalului îi desființează pe jucătorii Argentinei: „I-aș fi bătut cu o bară de fier
O LEGENDĂ a fotbalului îi desființează pe jucătorii Argentinei: „I-aș fi bătut cu o bară de fier

O LEGENDĂ a fotbalului îi desființează pe jucătorii Argentinei: „I-aș fi bătut cu o bară de fier

Carlos Bilardo, fost antrenor al Argentinei, a vorbit în termeni foarte duri despre eșecul suferit de „pume” în amicalul cu Spania, scor 1-6.

Argentina a fost umilită de Spania, scor 1-6, într-o partidă amicală disputată, marți, la Madrid, iar în timpul comentariului făcut la FOX Sports, Carlos BIlardo a dat de pământ cu jucătorii reprezentativei din „Țara Tangoului”. Selecționerul care a câștigat titlul cu Argentina, în 1986, și a jucat finala Mondialului din 1990, a lovit fără menajamente.

„Dacă eu aș fi fost antrenorul, n-aș fi putut dormi nicio clipă. Și nimeni n-ar mai fi dormit în acea noapte după o asemenea înfrângere. Nu i-aș mai fi lăsat pe jucători nici să meargă în camere, la hotel. Nici să mănânce. I-aș fi dus pe toți în camera mea și le-aș fi vorbit o oră, nu cinci minute, cum se întâmplă acum, cu Sampaoli. Le-aș fi zis ce aveam pe suflet. Le-aș fi arătat atunci meciul, l-am fi analizat, am fi revăzut acțiuni, ce au greșit, tot. Dacă nu aș fi fost argentinian, i-aș fi bătut cu o bară de fier”, a spus Bilardo.