Cu toate că au mai fost și alți concurenți foarte talentați, totuși, această femeie simplă a răsturnat orice prognostic, reușind să cucerească marele trofeu de 120.000 de euro și aprecierile publicului

În afară de vocea sa, Ana Maria Pantaze, căci despre ea este vorba, a împresionat și prin povestea sa de viață. După ce a câștigat marele premiu,  femeia a mărturisit că ar dori să se concentreze pe cariera muzicală. Iată, că, la un an de la succesul de anul trecut, Ana Maria Pantaze a scos pe piața muzicală și prima ei piesă, care se numește „Visuri la cornete”.

Videoclipul piesei a fost postat pe canalul său de Youtube dar, din păcate, până în acest moment, melodia nu a adunat nici 4000 de vizualizări.

Există persoane care spun că le-a plăcut, dar şi oameni care s-au arătat nemulţumiţi de calitatea cântecului.

„Delicată, cum ești, nu ai putut refuza piesa…Păcat, că este mult sub potențialul tău! Este ștearsă, fără valoare muzicală!”, este unul dintre mesajele de pe pagina ei de Facebook.

Desigur, părerile sunt împărțite, Ana Maria Pantaze primind și mesaje frumoase, de încurajare.

Să ne aducem aminte că anul trecut Mihai Petre i-a oferit fără să clipească Golden Buzz-ul.

Femeia nu mai urcase niciodată pe o scenă, cu excepţia celei de la clubul de karaoke din Bucureşti unde îşi descoperise talentul.

De altfel, ea a declarat că a fost sceptică cu privire la participarea la Românii au Talent şi a mărturisit că familia ei nu a încurajat-o să vină la emisiune: „Când le-am spus celor din familie că aş vrea să mă duc la un concurs mi-au spus că ar fi bine să stau liniştită: te duci să te faci de râs, să te vadă toată lumea la televizor”

Atunci, cu melodia „Purple Rain”, a reuşit să obţină cele mai multe voturi, potrivit cancan.ro