Carol spune că reușesc chiar să facă și dragostea, descriidu-se ca o femeie sexual obiectuală, o persoană care este atrasă sexual de clădiri și obiecte. Această înclinație sexuală spune că și-a descoperit-o la vârsta de 40 de ani, când a căutat pe internet detalii despre acest aspect. Până în acel moment avusese relații și cu barbate, cea mai lungă fiind de 18 luni, dar spune că niciodată nu au satisfăcut-o ca momentele petrecute cu și în gata Santa Fe. Tot actul se desfășoară mintal, motoarele pornite ale trenurilor incitând-o foarte mult.  

Își vizitează în fiecare zi soțul

Femeia face în fiecare zi o plimbare de 45 de minute cu autobuzul pentru a petrece timp cu clădirea gării, pe care o mângâie și o sărută.  "Sunt căsătorită cu gara din Santa Fe, numele ei este Daidra.  Nu am început o relație până în 2011, dar eram îndrăgostită de gară de când aveam nouă ani. Când ne-am căsătorit i-am spus că o iau ca partenerul meu.  A fost cea mai fericită zi din viața noastră”, le-a spus Carol jurnaliștilor de la Mirror. Femeia susține că momentele de tandrețe cu gara Santa Fe sunt identice cu acelea când săruta un bărbat. Ea spune că nu este nebună, atitudinea ei putând fi comparată cu cea a lesbienelor sau homosexualilor.

În relația cu Draida a ajuns după ce a fost dezamăgită de un bărbat. “M-a părăsit după 18 luni de relație și am fost foarte tristă. Așa am ajuns la Draida și m-am simțit uimitor când am început o relație pentru că știam că nu mă va părăsi niciodată. O iubesc  atât de mult, este atât de romantică”, a explicat Carol.

Își ascunde orgasmul de controlori

Ea își amintește și prima partidă de amor.  "Ne-am desăvârșit prima dată dragostea acum câțiva ani când am simțit peretele din spatele meu și am simțit o energie fantastică. M-am apropiat de orgasm și m-am speriat că aș putea fi prinsă de personalul stației”, își amintește femeia. Ea spune că nu vrea să își manifeste orgasmul în public pentru a nu risca să i se interzică accesul în gară. Spune că îi place să se plimbe, să se uite la partenerul ei și să se bucure de compania sa. "Daidra și cu mine vorbim despre lucruri normale, îi spun întotdeauna cum a fost ziua mea", a adăugat ea. Femeia a compus și o mica poezie pentru iubitul ei.

"Îmi era frică să fiu îndrăgostită de oameni, dar nu mă tem de Daidra.

"Nu pot să plec niciodată din San Diego, pentru că iubitul meu este aici.

"Nu aș putea să iubesc niciodată o altă stație de tren – ea este singura."

O femeie din Franța s-a căsătorit cu Turnul Eiffel

Carol nu este singurul caz de acest gen din lume.  Erica Eiffel, de asemenea o femeie atrasă de obiecte, s-a căsătorit cu Turnul Eiffel din Paris în 2007. Ei i-a fost interzis accesul în prejma turnului după ce a fost prinsă de mai multe ori sărutându-l.  Un alt caz este Eklöf Berliner-Mauer, care a fost prins în tandrețuri cu zidul Berlinului în 1979 și se crede a fi prima persoană care pretinde că are o astfel de atracție.