Evenimentul Zilei > Social > O cunoscuta mezzo-soprană a fost diagnosticată cu cancer la sân. Alertă
O cunoscuta mezzo-soprană a fost diagnosticată cu cancer la sân. Alertă

O cunoscuta mezzo-soprană a fost diagnosticată cu cancer la sân. Alertă

Dame Sarah Connolly s-a retras din producția Orphe and Eurydice a Operei Naționale după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. 
Cunoscuta mezzo-soprană britanică Dame Sarah Connolly urma să cânte în „Copilăria lui Iisus”, de Berlioz, programat pe 14 august.
„Sper, totuși, să îmi îndeplinesc toate celelalte angajamente de concert și înregistrări în lunile următoare.  „Aș dori să mulțumesc ENO și BBC Proms pentru bunătatea și înțelegerea lor și aștept cu nerăbdare să lucrez cu ei în ​​viitorul apropiat”.
Artista, cunoscută pentru vastul său repertoriu, care variază de la opere baroce la creaţii din secol XX, urma să cânte în cadrul oratoriului „Copilăria lui Iisus”, de Berlioz, programat în cadrul Proms pe 14 august, apoi în „Orfeu şi Euridice”. Ea urma să-l interpreteze pe Orfeu – alături de Sarah Tynan, care îi dădea viaţă soţiei acestuia, Euridice.
„Luna trecută, am primit un cadou nedorit de ziua de naştere, cancerul de sân”, spune artista. Ca şi atâtea alte femei afectate de această boală, mă voi confrunta cu tot ceea ce va veni cât de bine voi putea. Din cauza intervenţiei chirurgicale iminente, sunt nevoită să renunţ să cânt în Orfeu şi Euridice şi  la Copilăria lui Iisus  la BBC Proms”, a mai spus celebra artistă într-o declaraţie de presă, titrează Express.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: