ALTĂ ELEVĂ DISPĂRUTĂ. Apel disperat al mamei fetei: „Raluca, mami te iubește. Te așteptăm să vii acasă”

ALTĂ ELEVĂ DISPĂRUTĂ. Apel disperat al mamei fetei: „Raluca, mami te iubește. Te așteptăm să vii acasă”

Tatiana Nedelcu a apelat la „Evenimentul zilei” pentru a-i transmite un mesaj fiicei sale, plecată de acasă de o lună de zile. Raluca e studentă și, la 21 de ani, se îndrăgostise de un bărbat însurat.

Raluca Ioana-Nedelcu are 21 de ani. Era studentă în anul III la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității de Petrol și Gaze (UPG), din Ploiești. Disperarea mamei a atins cote de neimaginat odată cu trecerea timpului. Ieri, ea a hotărât să vorbească cu presa, deși spunea că nu îi place să discute despre problemele din viața personală. Citiți povestea terifiantă a studentei dispărute, în exclusivitate, în ediția print de joi a „Evenimentului zilei”.

Tânăra are următoarele semnalmente:  constituţie astenică, înălţime cca. 1,60-1,65 m., cu greutatea de aprox. 44 kg., păr castaniu, drept, tuns până la baza umerilor, faţă ovală, ochii căprui. A dispărut pe 18 ianuarie. La data dispariției purta blugi de culoare albastru închis, geacă din material textil de culoare neagră, încălţată cu ghete de culoare maro.

Ne puteți urmări și pe Google News