Evenimentul Zilei > Monden > Numai mamă să nu fii. Relația Vioricăi de la Clejani cu fata sa, Margherita, după accident
Numai mamă să nu fii. Relația Vioricăi de la Clejani cu fata sa, Margherita, după accident

Numai mamă să nu fii. Relația Vioricăi de la Clejani cu fata sa, Margherita, după accident

Viorica de la Clejani a dezvăluit, luni, jurnaliștilor ce a discutat cu fiica sa Margherita, după ce a făcut accident, ba mai mult a fost depistată cu heroină.

 

Cunoscuta cântăreață a subliniat că fiica ei a implorat-o să fie puternică și a mărturisit că a cerut ajutorul psihologilor ca să poată gestiona situația delicată în calitate de mamă… de părinte.

Întrebată ce i-a spus prima dată după accident Margheritei, Viorica de la Clejani a povestit: „Mi-a zis să fiu tare și puternică, că există un Dumnezeu și că ei îi pare rău pentru suferința noastră, dar ea crede totuși că lucrurile merg înainte și că omul din greșeală învață.

Să lăsăm autoritățile să își facă treaba. Am vorbit cu specialiști și mi-au spus să las copilul în pace, să nu îl traumatizez, să îl cert cum s-au mai pus titluri… că am bătut-o! Nici vorbă”, relatează România TV.

În timpul declarațiilor, celebra artistă a vorbit și despre iubitul Margheritei:

Uite că mai pot să îi indrum, le mai dau un sfat. E foarte greu, tinerii ăștia parcă au luat-o razna! Copiii ăștia fac lucruri pe ascuns, părinții nu știu. Nu îmi place. Uite și băiatul ăsta care s-a apropiat de Marga, a venit la mine în curte, i-am pus să mănânce, că așa sunt, l-am văzut slab. Băi, da’ tu când mănânci, mă? Foarte slăbuț, mi-a spus că fac mâncare bună.

Aparențele, câteodată, înșeală și nu pot să condamn un om, că e ușor să îți dai cu părerea. Nu m-am așteptat. Nici nu știu prea multe despre băiatul ăsta. Omul a spus că a făcut școala de designeri și că a făcut nu știu câte facultăți, un băiat foarte deștept, mi-a spus că vine dintr-o familie foarte educată și frumoasă, dar nu știu ce s-a întâmplat. A spus că nu a reușit în viață, că nu i s-a dat un loc de muncă!

Fata Clejanilor a provocat un accident în dimineața zilei de sâmbătă, 23 mai. În urma cercetărilor făcute de polițiști, Margherita de la Clejani a fost depistată cu heroină. Ioniță de la Clejani a decis să facă propria anchetă în cazul incidentului rutier în care a fost implicată fiica sa – “Veți auzi lucruri pe care…”, scrie Cancan.