”Eu reprezint o voce din partid, dar nu una singulară din nefericire pentru ei. Sunt foarte multe nemulţumiri. Nu putem să pierdem alegerile şi să proclamăm victoria. Se încearcă să se ascundă mizeria sub preş. Soluţia nu poate fi decât una singură. Când îţi asumi răspunderea, plăteşti. Demisionezi. Nu facem alegeri şi interpretăm protocolul de fuziune aşa cum îţi convine. Eu mereu am spus ce a fost de spus în interiorul partidului. Au fost mereu promisiuni. A trecut o lună şi jumătate şi avem alegeri doar în filiale unde trebuie să ne punem oameni. De ce facem alegeri doar în anumite locuri. Nu mă mai regăsesc în acest partid. Nu e partidul în care m-am înscris, nu e partidul în a cărei ideologie eu m-am regăsit. Mi se pare normal să facem peste tot alegeri. Cine a greşit să facă un pas în spate şi să îi lase pe alţii să câştige alegeri”, a spus, miercuri, deputatul Diana Tuşa la Antena 3.

Ea a adăugat pe Facebook că partidul are nevoie de o conducere aleasă prin Congres. "PNL trebuie să înceteze să mai fie un partid de interimari!”, a scris deputatul PNL.

"Acelasi fete vechi, aceleași metehne, acelasi principii de reforma mai întâi cu altii si nu cu noi insine. Dezamagirea mea e crunta!", a mai spus ea.