Evenimentul Zilei > Monden > Noul prinț al Alinei Vidican, violent cu fosta soție? Zvonurile au început să circule după nunta de vis
Noul prinț al Alinei Vidican, violent cu fosta soție? Zvonurile au început să circule după nunta de vis

Noul prinț al Alinei Vidican, violent cu fosta soție? Zvonurile au început să circule după nunta de vis

După o serie de suferințe pe care Cristi Borcea i le-a provocat, Alina Vidican și-a găsit liniștea langa milionarul Claude Senhoreti și au avut o nuntă că în basme săptămâna trecută. Totuși, un incident șocant din trecutul lui a ieșit la iveală.

Alina Vidican și-a găsit fericirea și l-a uitat pe Cristi Borcea. Blondina s-a căsătorit cu Claude Senhoreti, un afacerist de succes și un extraordinar pilot de curse. Înainte de nunta lor de săptămâna trecută, soțul a răsfățat-o și i-a oferit în dar un bolid de lux de 450.000 de dolari

După nuntă, însă, câteva detalii au ieșit la iveală. Milionarul a mai fost căsătorit înainte de 2 ori, are 2 fetițe și a întâlnit-o pe fosta doamna Borcea când era mpreună cu cea de-a doua soție.

Claude Senhoreti a pornit o afacere de succes cu fosta soție, dar în 2017 s-a produs o ruptură între ei și au terminat căsnicia cu scandal, dar cu două fetițe de crescut. Mămică fetelor a intrat după despărțire într-o altă relație amoroasă și a dat uitării episoadele violente și scandaloase cu fostul soț.

Claude Senhoreti nu a comentat nimic despre incidentul violent cu fosta soție

Alina Vidican a declarat nu o afectează zvonurile despre actualul soț, nu o interesează trecutul lui, ba chiar se pozează pe  rețelele de socializare mai fericiți niciodată. Și Claude Senhoreti este foarte activ pe conturile sale și le arată internauților iubirea pe care i-o poartă blondinei.

Vă prezentăm domnul și doamna Senhoreti. A fost una dintre cele mai bune zile din viața mea. Te iubesc din toată inima sufletul meu pereche, iubita mea şi cea mai bună prietenă. Promit să nu te dezamăgesc niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. Te iubesc!, a transmis milionarul pe Instagram.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: