Evenimentul Zilei > Actualitate > Noul iubit al lui Catrinel Menghia, un faimos paparazzo italian
Noul iubit al lui Catrinel Menghia, un faimos paparazzo italian

Noul iubit al lui Catrinel Menghia, un faimos paparazzo italian

Catrinel Menghia a venit în vizită săptămâna trecută în România cu noul ei iubit. L-a ferit însă de camerele de luat vederi. Se pare că iubitul româncei, Fabrizio Corona, este unul dintre cei mai agresivi paparazzo din Italia, scrie "Cancan".

Chiar dacă cei doi nu au confirmat că au o relaţie, publicaţia italiană "La Stampa" scrie deja că Fabrizio Corona se consolează în braţele româncei după despărţirea de modelul Belen Rodriguez. Cei doi au avut o lungă relaţie excesiv mediatizată din cauza problemelor pe care fotograful le-a avut cu legea. 
Catrinel Menghia, de 26 de ani, s-a despărţit acum 10 luni de soţul ei, fostul fotbalist Massimo Brambati, cu care a fost căsătorită şase ani. Înainte să se afle identitatea lui Corona, cei doi au fost văzuţi în România. Catrinel l-ar fi dus pe iubitul ei în oraşul natal, Iaşi.
Catrinel a spus atunci că nu comentează, dar italianul s-a purtat ca şi cum ar fi fost iubitul ei. A îmbrăţişat-o pe stradă, iar după ce modelul a terminat şedinţa foto, cei doi au cinat la un restaurant.
Sursă: Cancan
Citiţi şi:

  • Catrinel Menghia are iubit nou, tot italian