Evenimentul Zilei > Actualitate > Noroc uriaș la păcănele. Cât a câștigat un brăilean?
Noroc uriaș la păcănele. Cât a câștigat un brăilean?

Noroc uriaș la păcănele. Cât a câștigat un brăilean?

Un bărbat, de 40 de ani, din Brăila, a câștigat la păcănele jackpotul cel mare în valoare de peste 230.000 de lei, urmând să intre în posesia banilor chiar în cazinoul, din oraș, în care a jucat.

Imaginile surprinse, marți, în sala de jocuri din Brăila îl arată pe jucător alături de un tânăr îmbrăcat cu tricou negru, care fumează. Niciunul dintre ei nu poartă mască de protecție. La un moment dat, bărbatul cu maiou portocaliu ridică fericit brațele, anunțând-o pe casieră că a câștigat jackpotul ce mare. Femeia vine și, după ce verifică mașina, confirmă câștigul.

Suma câștigată de brăilean este de 231. 034, 33 de lei. Reprezentantul cazinoului a declarat că cel care a câștigat atâția bani este din Brăila, fiind un client fidel al sălii de jocuri. Jackpotul nu a mai fost câștigat dinainte de pandemie. Ar mai fi fost câștiguri, dar mult mai mici.

A fost marțea norocoasă pentru bărbatul de 40 de ani. Suma câștigată de el va fi oferită acestuia în zilele următoare, chiar în sala în care a obținut mega jackpotul. Este posibil ca el să fie lovit și de alt noroc, fiind scutit de plata taxei de câștig, având în vedere că suntem în perioada stării de alertă.

(Sursa Foto- Captura video)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: