Evenimentul Zilei > Social > Imagini crunte cu profesoara de matematică care îşi bătea elevii VIDEO
Imagini crunte cu profesoara de matematică care îşi bătea elevii VIDEO

Imagini crunte cu profesoara de matematică care îşi bătea elevii VIDEO

Au apărut imagini teribile cu profesoara de matematică care și-a luat la palme elevii pe motiv că au făcut gălăgie.

Un nou video legat de violența în școli a apărut în mediul online. O profesoară de matematică din Maramureș a fost filmată cum lovea în timpul orelor elevii din clasă.

În filmarea postată pe social media o profesoară de matematică loveşte elevii într-o şcoală din Borşa

Şi părinţii mei au fost profesori, dar niciodată nu au aplicat corecţii fizice. Ce părere aveţi de această profesoară de matematică din Borşa? Îmi doresc părerea voastră sinceră mai jos, intr-un comentariu, promit să vă citesc tuturor părerile. Update: doamna ministru Anisie a spus că a aflat azi despre aceasta filmare”, a scris Andy Popescu pe Facebook.


Filmarea a devenit virală pe social media. Ea a fost făcută de un elev din acea clasă. În video se observă cum profesoara merge la băncile unor elevi pe care îi loveşte de mai multe ori cu palma, pe motiv că ar fi făcut gălăgie.

Lumea s-a revoltat la vederea acestor imagini de neacceptat şi au cerut să fie demisă imediat din învăţământ deoarece: un astfel de om nu are ce căuta în sistemul educaţional.

Monica Anisie s-a arătat revoltată de comportamentul profesoarei

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Şcolar demararea unei anchete începând de luni, după ce a văzut imagini pe Facebook cu o profesoară care lovea elevii într-o clasă la o şcoală din localitatea Borşa, judeţul Maramureş. „Toleranţă zero la violenţa în şcoli”, a subliniat Monica Anisie.

„Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege. Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a spus ministrul Educaţiei Monica Anisie.

Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulţi elevi de la o şcoală din localitatea Borşa, judeţul Maramureş, au fost loviţi de o profesoară, a scris Monica Anisie pe Facebook.