Evenimentul Zilei > Actualitate > Ninsoarea face prăpăd în aproape toată ţara. Drumuri blocate din cauza zăpezii
Ninsoarea face prăpăd în aproape toată ţara. Drumuri blocate din cauza zăpezii

Ninsoarea face prăpăd în aproape toată ţara. Drumuri blocate din cauza zăpezii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, duminică seară, circulația pe mai multe șosele din ţară este îngreunată, iar în judeţul Suceana, din cauza viscolului, un drum județean este închis circulației pe o distanță de 14 kilometri, iar pe DN2 Suceava-Siret, pe o distanță de doi kilometri, se circulă pe un singur fir.

Potrivit ISU Suceava, din cauza viscolului, DJ 291 A Siret-Mușenița-Frătăuții Noi este închis circulației pe o lungime de 14 km.

Autorităţile au anunţat că acțiunile de deszăpezire pe acest drum sunt oprite, dar vor fi reluate după încetarea viscolului.

Pe DN 17 viscolește, vizibilitatea este redusă și se circulă cu 30 km/h. ISU Suceava informează că DJ 208 D Adâncata-Mitoc-Hănțești, DJ 291 A și DJ 208 B sunt acoperite cu zăpadă, iar pe DJ 208 A Ipotești-Bosanci-Udești se formează polei.

În Pasul Palma ninge viscolit, iar viteza vântului atinge 50-60 km/h. Zăpada este spulberată pe carosabil, iar între kilometrul 36 și kilometrul 39 este un strat de zăpadă de până la 2 centimetri.

De asemenea, traficul rutier este îngreunat și se desfășoară pe un singur fir pe DN 2 Suceava–Siret, în zona localității Bălcăuți, pe raza a doi kilometri, din cauza viscolului și a stratului de zăpadă depus pe șosea.

În zonă, vizibilitatea este redusă din cauza condițiilor meteorologice, potrivit dcnews.ro

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: