– Domnule Peia, cum ați ajuns să candidați la Cotroceni

–  După cum poate să vadă toată lumea, la această oră, patrioții români, partea conservatoare a populației nu este reprezentată în niciun fel la nivelul partidelor parlamentare, lucru care nu este posibil. Nu este posibil ca vocea românilor care pun pe primul loc Țara și interesele ei să nu se facă auzită deloc, să fie sufocată de reprezentanții unor ideologii care refuză să ia în calcul esența acestei Națiuni. Analizând situația, Consiliul Fondatorilor Naționali şi Organizaţiile Teritoriale Consacrate ale partidului nostru a considerat oportun să mă onoreze reprezentând patrioții în cursa pentru Cotroceni.

– Ce părere aveți despre recentele alegeri europarlamentare?

– Încă odată a fost vorba despre un vot negativ. Nu s-a votat în favoarea PNL sau USR, ci împotriva PSD, un partid care, sub conducerea lui Dragnea, s-a îndepărtat scandalos de la doctrina social democrată. Din nefericire, un partid umflat, împins în față și susținut de specialiști în manipulare de aici și de aiurea, vorbesc despre USR, deci, un partid fără substanță ca USR a primit un vot de încredere pe care nu îl merita. Nici partidul, nici stăpânul USR, celebrul George Soros. Și nu uitați, patrioții români nu au avut cu cine vota. Au pus stampila cu inima îndoită, fără speranțe, dar trebuiau să amendeze PSD.

– Care sunt atuurile dvs în cursa spre Președinție?

– Se vorbește mult depre imaginea României, despre coștiința natională, despre demnitatea de a fi român, dar nu se face nimic, agendele personale au înlocuit principala datorie a omului politic, aceea de a-și servi Neamul și Țara. Eu exact asta am de gând să fac, să pun România pe primul loc în toate demersurile naționale și mai ales internaționale. Desigur,  pregătesc mai multe teme pe care Partidul Nemaul Românesc le studiază de multă vreme și pentru care avem soluții eficiente. În scură vreme, voi ieși public cu o declarație cuprinzătoare vizavi de intențiile mele politice viitoare.