Evenimentul Zilei > Actualitate > Un internațional român vorbește despre șansele de CALIFICARE la Mondialul din Rusia: „ Ar fi un mare EȘEC să nu intrăm măcar în baraj”
Un internațional român vorbește despre șansele de CALIFICARE la Mondialul din Rusia: „ Ar fi un mare EȘEC să nu intrăm măcar în baraj”

Un internațional român vorbește despre șansele de CALIFICARE la Mondialul din Rusia: „ Ar fi un mare EȘEC să nu intrăm măcar în baraj”

Nicolae Stanciu, mijlocașul echipei Anderlect Bruxelles, crede că naționala României s-ar face de râs dacă n-ar prinde măcar barajul pentru calificarea la CM.

Nicolae Stanciu a vorbit despre șansele de calificare la Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia. Mijlocașul este de părere că totul se va juca în partida cu Danemarca, găzduită de „Cluj Arena”, iar o eventuală clasare mai jos de locul al doilea al grupei, ar fi un dezastru, pentru că ar echivala cu ratarea barajului.

„Sper să batem Danemarca. E un meci decisiv, cel puțin pentru a merge la baraj. Ar fi un mare eșec să nu intrăm măcar în baraj. Domnul Daum a adus multe nume noi la lot, jucători la care puțini se așteptau să intre în echipa națională. Eu cred că avem viitor. De ce n-am avea curaj să credem asta?”, a spus Stanciu. Interviul complet că internaționalul român, care vorbește și despre penaltyul ratat cu Muntenegru, pe danielnanu.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.