Editura Evenimentul si Capital

Nicuşor Constantinescu îşi face campanie electorală printre elevii de clasele V-VIII | FOTO VIDEO

14-04/nicusor-465x390
Autor: | | 1 Comentarii | 657 Vizualizari

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, face campanie electorală prin intermediul unui program derulat de către insituţia pe care o coduce prin şcolile din judeţ.

Potrivit unui material realizat de site-ul centruldeinvestigatiimedia.ro, este vorba despre “Programul de susţinere a învăţământului preşcolar şi clasele 0-VIII din mediul rural al Judeţului Constanţa”, finanţat din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa cu o sumă de 8.173.200 de euro fără TVA, pentru perioada 2013-2017, prin care 4.500 de preşcolari şi şcolari din satele din Constanţa primesc pachete cu îmbrăcăminte, încălţăminte, dulciuri, fructe şi jucării de la o firmă aleasă prin licitaţie de Consiliul Judetean Constanţa.

Cu ocazia Paştelui, 11.500 de copiii din clasele V-VIII, din satele din Constanţa, au primit ceasuri cu numele programului, alături de numele şi funcţia lui Nicuşor Constantinescu.

În România, campania electorală în şcoli este interzisă.

Baronul de Constanţa, dus la DNA

Președintele Consiliului Județean Constanța a fost dus, pe 17 ianuarie 2014, la Direcția Națională Anticorupție. După ce și-a aflat acuzațiile într-un nou dosar de achizitii publice, Nicușor Constantinescu a lansat un nou atac împotriva Justiției.

Rezoluţia DNA

Din Rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat că există date şi indicii temeinice potrivit cărora Constantinescu Nicuşor Daniel şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu care decurgeau din calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa în sensul că a dispus efectuarea unor plăţi nelegale în valoare totală de 23.105.903,62 lei (peste 5 milioane euro) după cum urmează: 1. 1.239.987,60 de lei către Regia Autonomă Judeţeană Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa, în cadrul proiectului de interes public judeţean „Caravana estivală a Judeţului Constanţa”; cheltuielile nu au avut legătură cu obiectivele proiectului (realizarea de perdele forestiere, reabilitare terenuri degradate, conservare biodiversitate naturală, dezvoltarea turismului ecvestru etc), proiect adoptat prin Hotărârea CJ nr. 148/2010 şi nu au avut legătură cu Protocolul de colaborare cu autorităţi ale administraţiei publice şi instituţii, respectiv RA ROMSILVA, RAJDP Constanţa şi SC RAJA SA.

Elena Udrea isi boteaza fetita! Surpriza! Cine e nasa copilului?!?

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI