Evenimentul Zilei > Actualitate > Nicolas Cage, actor de Bollywood
Nicolas Cage, actor de Bollywood

Nicolas Cage, actor de Bollywood

Superstarul hollywoodian a anunţat că a semnat un contract pentru un rol într-un film cu gangsteri ce va fi turnat la Bollywood.

Câştigătorul Oscarului va juca în producţia "Broken Horses", în regia lui Vidhu Vinod Chopra, acelaşi care, în 1989, a realizat filmul "Parinda".

"Vidhu se află la Los Angeles, unde lucrează la "Broken Horses". Nicolas Cage a confirmat, în urmă cu două zile, că va juca într-unul din rolurile principale", a declarat o sursă pentru zairul Hindusian Times, citat de express.co.uk.

Actorul nu va trebui să înveţe nicio limbă străină şi nici să călătorească pentru acest rol, deoarece Chopra a mărturisit recent că următorul său proiect cinematografic va fi filmat în Statele Unite ale Americii şi va fi turnat în limba engleză.

"În septembrie, voi începe filmările pentru ?Broken Horses?, în Statele Unite. Va fi un film turnat în limba engleză, care se va adresa unei audienţe internaţionale. Am făcut filme în dialectul hindi, dar acum voi face unul în engleză, iar apoi poate voi face din nou un film turnat în hindi", a declarat regizorul indian.

Nicolas Cage va filma în România continuarea filmului "Ghost Rider".