Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un eveniment privat

Nicolae Guță, tarif demn de ”rege al manelelor”. Cât cere solistul pentru un eveniment privat Sursa foto: captură video

Nicolae Guță este unul dintre veteranii manelelor din România, așa că are un tarif pe măsură. Manelistul a început să fie celebru încă din anii 2000 când mii de fani se adunau la concertele lui. Drept umare piesele pe care le cânta încă de pe atunci fac parte din repertoriul lui și acum.

Cei care îl cheamă la evenimente chiar le preferă, având în vedere că acestea l-au consacrat. Suma exactă pe care manelistul o cere pentru o nuntă sau botez, nu a fost nicioadată spusă public de manelist. Cu toate acestea în spațiul public a fost vehiculată suma de 10.000 de euro.

Tarif de nabab

Atât ar cere Nicolae Guță pentru un spectacol complet. Desigur că în acești bani nu intră și cei care provin din dedicații. Drept urmare suma de bani cu care manelistul pleacă în buzunar de la o petrecere e mult mai mare. Așa se face că acesta a reușit să facă o avere de pe urma muzicii. Potrivit informațiilor din spațiul public, Nicolae Guță are investiții de peste 2 milioane de euro.

Acesta ar deține printre altele nu mai puțin de trei palate în Petroșani, acestea sunt estimate la peste un milion de euro. Artistul mai are și în București două apartamente care ar valora sute de mii de euro. Culmea este că Nicolae Guță nu a fost dintotdeauna cântăreț. Prima meserie pe care a practicat-o manelistul a fost cea de sudor. După care, a fost chelner, meserie care l-a ajutat să se întrețină o perioadă.

Ne puteți urmări și pe Google News
Nicolae Guță

Sursa foto: Ahiva EVZ

Guță, cel care l-a descoperit pe Tzancă

Cu toate acestea, în cele din urmă și-a descoperit talentul și a făcut furori. De altfel el este unul dintre cei care l-a ajutat și pe Tzancă Uraganu să se lanseze. Acesta din urmă a povestit că ”regele” i-a cerut să îi compună o manea.

După ce a văzut munca lui Tzancă, Guță i-a spus că e ca un uragan. Drept urmare, manelistul a preluat și acest substantiv și l-a transformat în numele de scenă deja consacrat.