Premierul interimar Nicolae Ciucă promite căldură și apă caldă: „Am luat măsurile necesare”

Premierul interimar Nicolae Ciucă promite căldură și apă caldă: „Am luat măsurile necesare” sursa: arhivă EVZ

Premierul interimar Nicolae Ciucă le promite cetățenilor din Capitală că va rezolva problemele ce țin de apa caldă și căldura din oraș.

Nicolae Ciucă, premierul interimar al României, a dezvăluit că au fost luate toate măsurile pentru a rezolva problema încălzirii în Capitală.

„S-au luat măsurile necesare pentru aducerea apei la temperatura necesară în reţeaua de distribuţie a ELCEN de la Bucureşti, ceea ce înseamnă că în noaptea aceasta vom avea apa la temperatura necesară şi distribuţia va putea să fie reluată în Capitală”, a anunțat Nicolae Ciucă, miercuri seara., conform Antena3.

Nicușor Dan susține că vor mai fi probleme încă 3 luni

„Nu putem să facem mai mult  decât am spus că vom face în campania electorală, din păcate. Există un indicator. Acest indicator este câtă apă se pierde, așa numita apă de adaos. Această cantitate de apă este de trei ori mai mare decât acum 3 ani și este cu 50% mai mare față de acum un an.

Ne puteți urmări și pe Google News

Țevile din București au cu 50% mai multe găuri decât acum un an și de trei ori mai multe găuri decât acum 3 ani.

Asta este situația pe care am moștenit-o. Oricum sistemul ăsta mergea târâindu-se de ani de zile, s-a mai adăugat o chestiune – erau niște lucrări, tot de cârpeală, care s-a făcut în fiecare an vara și care anul acesta nu s-a făcut și aici este vina clară a fostei administrații, nu mai fac polemici politice că nu mai avem alegeri, dar este clar vina fostei administrații că toată această vară nu s-au făcut acele lucrări de mentenanță, de cârpeală care trebuiau făcute”, a declarat Nicușor Dan.

Lucrări făcute de mântuială. Primarul General anunță avarii tot mai dese

„Nu mai spun de faptul că 4 ani nu s-au luat bani europeni și nu s-au făcut lucrările temeinice. Ce mai putem să facem în această iarnă este să acționăm cât de repede se poate și să informăm cetățenii despre asta.

Se mai întâmplă un lucru – avem un call center la care am rugat și am detașat niște oameni din primărie care au fost foarte amabili să facă asta – se întâmplă să spunem oamenilor că o avarie durează de dimineață până seara, iar ei să constate că si a doua zi e frig.

Sunt două fenomene pe care vreau să le explic – pentru că noi ne ducem, adică Termoenergetica se duce și cârpește, dă drumul, foarte fericit, am reparat avaria. Și pleznește imediat după – acesta este un fenomen”, a mai spus acesta.