Melania Trump și-a însoțit soțul la summitul G7 de la Biarritz, Franța. Prima doamnă  coboară din  Air Force One într-o o rochie Calvin Klein de 650 USD, pantofi roz Louboutin atrăgând atenţia gărzilor care i-a întâmpinat pe aeroport. Rochia galbenă este una dintre cele trei ținute pe care le-a purtat în mai puțin de 24 de ore.
Doi soldați francezi i-au trimis pe Melania Trump (stânga) ochii laterali în timp ce se plimba împreună cu soțul său, președintele Donald Trump (dreapta)
Vineri, președintele Trump și Melania au părăsit Washingtonul împreună pentru a călători peste noapte la summit.  Melania a onorat casa de modă franceză Chanel, purtând o jachetă  alb-negru asortând-o cu o pereche de blugi albi J Brand skinny  și o geantă Chanel albă. Geanta este estimată la 5.000 de dolari.
FLOTUS a onorat casa de modă franceză Chanel, purtând una dintre jachete din tweed și deținând o geantă Chanel de 5.000 de dolari
Ulterior, cuplul prezidențial s-a întâlnit cu președintele francez Emmanuel Macron și soția sa Brigitte Macron. Soţia  preşedintele Statelor Unite ale Americi, pentru a treia apariţie la summit a ales o rochie Gucci de culoare crem,  de 3.800 de dolari și pantofi argintii.
Melania a purtat cea de-a treia și ultimă ținută, o rochie Gucci în culori crem, cu bijuterii care ridică talia, care a costat 3.800 USD
Cele două cupluri s-au reunit aseară pentru a participa la o cină de lucru.  Pe măsură ce summit-ul continuă, nu există nici o îndoială că ținutele fostului model Melania Trump vor continua să atragă atentia tuturor. Mai multe imagini şi video puteţi urmări AICI.