Meghan Markle le-a spus prietenilor că a avut foarte puțin sprijin atunci când a fost „tocată” de mass-media din Regatul Unit,  în timp ce Kate are sprijinul total din partea Casei Regale atunci când se confruntă cu articole negative despre ea.

A venit rândul lui Kate să fie linşată de tabloide

Reacţia vine după ce revista preferată a Casei Regale, Tatler, a publicat o poveste pe prima pagină despre Kate – cu titlul „Catherine the Great’” – afirmând că se simte „epuizată” după ce prințul Harry și Meghan s-au retras de la îndatoririle regale şi au plecat în SUA.

Săptămâna trecută, Palatul Kensington a emis o declarație cu privire la articolul din Tatler în care spunea că „conținea o mulțime de inexactități și false reprezentări”. Dar atunci când Meghan era linşată, Casa Regală nu a reacţionat.

Acum, un prieten de-al lui Meghan a declarat pentru  Daily Mail: “Meghan a spus că Palatul Kensington nu a venit niciodată în apărarea ei când a fost desfiinţată de mass-media, şi continuă. “Acum, dacă Kate are parte de un pic de imagine negativă, Palatul iese în mai puțin de 24 de ore pentru a mustra articolul împotriva ei.”

Se pare că Meghan le-a spus prietenilor că a fost „afectată” de poveștile negative şi, în ciuda dicuţiilor din partea prințului Harry cu familia, Palatul nu a făcut nimic pentru a interveni aşa cum procedează acum cu soţia lui Wlliam.

Să ne mai mirăm că Meghan şi Harry au plecat în lumea largă?

Acest lucru, incorect dacă e să analizăm la rece, a stat în spatele deciziei cuplului de a renunţa la îndeplinirile şi îndatoririle regale alegând să se mute în Los Angeles. Prietenul lui Meghan a mai spus: „Aceasta este într-adevăr o palmă peste față dată lui Harry pentru că a cerut în mod repetat o politică corectă din partea Casei Regale sau cel puțin o conversație serioasă despre soţia sa şi linşajul mediatic”. Dar nu a obţinut nimic.

„Toți au văzut că urechile lui Kate erau surde, iar acum aflată în situaţia lui Meghan își smulge părul de supărare şi cere să fie apărată imediat de Casa Regală.

Meghan a recunoscut că şi din cauza lui Kate a plecat

“Ea a explicat că acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care ea și Harry și-au spus adio de la viața regală – lipsa de sprijin și nesocotirea pentru durerea și supărarea pe care Meghan a suferit-o în timp ce a fost răstignită în mass-media.

“Meghan a spus: în loc să o sprijine, au făcut-o să se simtă tot ea vinovată…că a cerut prea mult, că așteptă prea mult, când tot ce-și dorea era sprijinul lor…. că doar sunt cei mai puternici în Regatul Unit”, a declarat prietenul cuplului.

Reamintim că ducii de Cambridge, Kate și William, „au luat dat în judecată săptămânalul  Tatler”, după publicarea acelui articol pe prima pagină unde au zugrăvit-o pe Kate total neaşteptat, mai ales că era revista apropiată regalilor. Niciodată nu i-a mai atacat aşa cum au făcut-o cu  ducesa acum câteva zile.

Articolul făcea referire la tulburările alimentare, sugerând că ducesa Kate a devenit „periculos de slabă”  comparând-o cu prințesa Diana.

Ducii de Cambridge au cerut ca revista să elimine profilul lui Kate de pe site-ul lor. Iar o sursă regală a spus că articolul „a provocat imensă durere ducesei”.