Evenimentul Zilei > Actualitate > NEWS ALERT. Percheziții în dosarul copilului omorât la dentist
NEWS ALERT. Percheziții în dosarul copilului omorât la dentist

NEWS ALERT. Percheziții în dosarul copilului omorât la dentist

Procurorii și polițiștii au făcut, marți, mai multe percheziții în dosarul deschis după moartea copilului de 4 ani din Pitești, în urma unei anestezii.

Echipele de oameni ai legii au făcut percheziție la clinica de stomatologie din Pitești, de unde au ridicat documente și aparatul cu care a fost anesteziat copilul care a murit.

De asemenea, locuința medicului stomatolog care l-a tratat pe băiețel a fost percheziționată și au fost ridicate mai mule lucruri.


BREAKING NEWS. Copilul de 4 ani, băgat în comă la dentist, a murit

Anchetă. Detalii noi, exclusive, despre tragedia de la stomatologie. Cine va plăti?!


Reamintim că, în urmă cu câteva zile, un copil de 4 ani a murit, după ce i s-a făcut rău la dentist.

Copilul fusese dus la clinica stomatologică de părinții săi pentru o intervenție banală, dar medicii au decis să-i facă anestezie totală.


EXCLUSIV. Copil ucis la dentist. Anestezia, cauza morții micuțului! Primele rezultate INML

Patronul de la clinica stomatologică pretindea că e „ruda” fotbalistului Adrian Mutu! Copilul de 4 ani a murit. Anchetă EVZ


Ulterior, copilul a fost dus la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, dar micuțul nu a rezistat și, după ce toate organele i-au cedat pe rând, a murit.

Ancheta a stabilit că substanțele cu care i s-a făcut copilului de 4 ani anestezia generală nu pot fi folosite decât dacă spitalul are și secție de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), ceea ce clinica stomatologică din Pitești nu avea.


Scandalul copilului băgat în comă la dentist: Cine sunt actorii principali. Dezvăluiri