Potrivit medicilor italiei, fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu, care este în prezent internat în Italia, a fost deconectat de la aparate deoarece starea lui s-a îmbuntăţit.

Reamintim că Mario Iorgulescu a fost transportat la un spital din Italia pe 23 septembrie, la cererea expresă a familiei.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, Mario, a ucis, pe 8 septembrie, un om, cu mașina Aston Martin, pe Șoseaua Chitilei, după ce a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt vehicul.

În momentul accidentului Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. În plus, fiul șefului LPF consumase și cocaină, potrivit la Institutului Național de Medicină Legală.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Dosarul este in rem, iar cercetările vizează infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive, potrivit Cotidianul.